5x duurzame take-away koffiebekers

5x duurzame take-away koffiebekers
29/11/2021 koffieTcacao
In NS, product

NU DAT DE HORECA WEER EERDER SLUIT EN OOK EVENEMENTEN, THEATERS, BIOSCOPEN EN MUSEA ‘S AVONDS GEEN BEZOEKERS MEER MOGEN ONTVANGEN, BLIJFT ER QUA VRIJETIJDSBESTEDING NIET VEEL OVER. WINTER OF NIET, DAT BETEKENT EEN OPMARS VAN DE WANDELING! EN WAT IS ER BETER DAN EEN WINTERSE WANDELING MÉT WARME DRANK ON THE GO? SPRING SNEL VOOR SLUITINGSTIJD JE FAVORIETE KOFFIEBAR BINNEN EN LAAT JOUW FAVORIETE DRANK SCHENKEN IN ÉÉN VAN DEZE 5 DUURZAME TAKE-AWAY KOFFIEBEKERS OM EXTRA TE GENIETEN.

Kinto Travel Tumbler

Opnieuw een natural beauty van het Japanse merk Kinto. De Travel Tumbler thermosbeker ziet er gestroomlijnd uit, zonder overbodige toeters en bellen en is praktisch in gebruik! De dubbelwandige roestvrijstalen beker heeft een vacuüm tussen de twee wanden, waardoor jouw koffie óf thee perfect op temperatuur blijft. De dop is zo ontworpen dat je er vanuit elke hoek uit kunt drinken. Waar neem jij deze Japanse schoonheid mee naartoe deze winter?

Prijs 350 ml € 35 / 500 ml € 38

kinto-europe.com

Stojo Pocket Cup
Een herbruikbare, opvouwbare koffiebeker, die je na gebruik zo in je jaszak stopt en er ook nog eens mooi uitziet. Hij bestaat! De Stojo Pocket Cup is het geesteskind van drie werkende vaders, die de drukte van de ochtendspits kennen. Kinderwagen duwen, fietsen naar werk, spits in de metro: een grote thermosbeker met de broodnodige koffie gaat hier niet makkelijk mee samen, vonden ze. Het resultaat is een handige, opvouwbare en lekvrije koffiebeker. De siliconen onderdelen hebben een certificaat voor voedselveiligheid en door de Stojo keer op keer opnieuw te gebruiken help je mee de grote plasticberg te verkleinen. Leuk voor jezelf, goed voor het milieu. Voor bedrijven is het mogelijk om de beker al vanaf kleine aantallen te personaliseren met een eigen logo.


Prijs vanaf € 12,95

Ttpconcepts.nl

Everywhere Mug

Fellow Products, bekend van de Stagg EKG-ketel en de filterkoffiemolen Ode Brew Grinder, introduceert de Carter Move Mug en Everywhere Mug. Twee qua design identieke, goed isolerende takeaway-bekers in acht verschillende kleuren met één belangrijk verschil: de Move Mug is voorzien van een speciaal spatrooster en past perfect in de meeste bekerhouders in de auto. Ook komt de Move Mug naast 354 ml en 473 ml, ook nog in een kleinere variant van 336 ml. De goed isolerende binnenkant zorgt er bij beide varianten voor dat je koffie onderweg op temperatuur – warm of ijskoud – blijft.

Prijs vanaf € 22,67

fellowproducts.com

Villeroy & Boch porselein

Al meer dan 200 jaar schittert het porselein van Villeroy & Boch op gedekte tafels in meer dan 125 landen. Omdat koffie to-go niet meer weg te denken is in het huidige tijdperk, introduceert het Duitse merk een nieuwe lijn porseleinen meeneembekers. Als duurzamere optie dan kartonnen bekers neem je zo jouw warme of koude drank gemakkelijk mee in de auto of tijdens een wandeling. De siliconendichting voorkomt druppelen en de bijgeleverde sleeve beschermt tegen de warmte bij het dragen. Kies uit twee verschillende maten S (290 ml) of M (350 ml) en uit diverse designs, zoals de marmerlook of de stoere matzwarte uitvoering.

Prijs € 19,90 voor S, € 22,90 voor M

villeroy-boch.nl

Neon Kactus

De herbruikbare Neon Kactus collectie is er voor de stiijlzoekers en de gamechangers die stijl combineren met functionaliteit om een betere toekomst te creëren. De collectie bestaat uit trendy drinkflessen, thermobekers en glazen koffie to go bekers. Alle producten van Neon Kaktus kunnen gepersonaliseerd worden.

Prijs 380 ml € 29,95 

neonkactus.com

27 Shares
Share27
Pin