cadeaus voor koffieliefhebbers

5x cadeaus voor koffieliefhebbers

Ben je op zoek naar originele cadeaus voor koffieliefhebbers? Met deze 5 koffie geschenken scoor jij gegarandeerd punten. Van magazine tot T-shirt, van verjaardagskalender tot koffiemolen. Bekijk de nieuwste items uit onze koffieTcacao webshop.

1. Koffieregio verjaardagskalender

Van koffie houden is één ding, maar weet je ook waar jouw koffie vandaan komt? In deze kleurrijke verjaardagskalender, geïllustreerd door Maren Bruin, ontdek je wat elke koffieregio bijzonder maakt. Leer meer over de verschillende koffiesoorten en vergeet nooit meer een verjaardag.

Prijs: €17,50

5 cadeaus voor koffieliefhebbers

2. Koffie T-shirt (unisex)

Je kledingkast is pas écht compleet met de nieuwe (limited edition) koffie T-shirts van koffieTcacao. De T-shirts hebben een ronde hals, zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, hebben een borduursel voorop en een waanzinnige zeefdruk op de rug. Herken jij de print op de achterzijde?

Prijs: €34,50

koffie t-shirt cadeau

3. Koffiemolen: Moccamaster KM5

Bijna iedere koffieliefhebber kent de  iconische Moccamasters wel. Maar heb je de nieuwe Moccamaster KM5 koffiemolen al voorbij zien komen? Ontworpen in dezelfde stijl en met een precisietechniek waarmee deze nieuwe koffiemolen jouw favoriete koffiebonen tot een exacte, uniforme grootte maalt. Een leuke extra? Wanneer je de Moccamaster KM5 bestelt via onze webshop, ontvang je er gratis een jaarabonnement op koffieTcacao magazine bij.

Prijs: €279,-

cadeaus voor koffieliefhebbers

4. Boek: How to kill yourself with chocolate

Fotograaf Martina Lang en ontwerper Valentine Ammeux laten in het boek “How to kill yourself with chocolate” hun passie voor visueel ontwerp en chocolade zien. Een chocoladeboek met 30 heerlijke recepten in een surrealistisch jasje: gevaarlijk mooi en lekker! Let op: er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

Prijs: €27,50
cadeaus voor koffieliefhebbers

5. koffieTcacao Magazine cadeau

Producten zijn leuk, maar kennis is macht! In de 46e editie van koffieTcacao magazine reisden we weer de hele wereld over om jou te voorzien van het laatste nieuws uit de koffie-, thee- en cacaoscene. Duik in de cacao-geschiedenis van Amsterdam, verken de koffieregio’s in Rwanda en maak kennis met bergthee uit Tadjikistan.

Prijs: €6,95

cadeaus voor koffieliefhebbers


Heb je het juiste cadeau nog niet gevonden? Bekijk hier onze online shop waar je nog veel meer cadeaus voor koffieliefhebbers vindt.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De traditionele versie van deze Griekse taart (Karydopita) is vrij machtig, maar deze versie met koffie, is een stuk lichter. Aan de (be)slag!

De Eenhoorn is het enige bedrijf dat de thee van madame Tseng in Nederland verkoopt. Oprichter Binet Brasser deelt haar La Maison des Trois Thés-favorieten en een verfrissend ijssthee recept.

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.