Search
Close this search box.
chocolade paaseireren

5x Chocolade Paaseieren

Ben jij team eitjes zoeken, eitjes versieren of eitjes eten? Wat je ook kiest, bij pasen horen chocolade paaseieren. Met deze vijf originele chocoladecreaties hoef je geen eieren voor je geld te kiezen.

chocolade paaseieren

The Chocolate Shop

Laat je smaakpapillen swingen met deze chocolade-eitjes van de Engelse chocolademaker Booja Booja. De Paaseieren zijn handgeschilderd door een groep kunstenaars uit Kashmir, India en gevuld met honeycomb-caramel truffels of sinaasappel truffels. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar op voorraad! 

Prijs ​​€14,95
Verkrijgbaar in de winkel en online
Instagram: @thechocolateshop.nl

 

chocolade paaseieren

Hop en Stork

Deze paasei-bonbons in de paascollectie van Hop & Stork zijn zonder twijfel uit een ander ei gebroed. De prachtige exemplaren zijn groot en omhuld met een laagje hazelnoot of crispy chocolade parels. Wil je écht een spetterend paasweekend? Breng dan een bezoek aan de winkel in Den Haag of Utrecht voor het splash paasei

Prijs ​​€12,95 – €14,50
Verkrijgbaar in de winkels en online
Instagram: @hop_en_stork

 

chocolade paaseieren

Friandries

Bonbons van deze tijd. Dries Michels van Friandries heeft er zijn levenswerk van gemaakt. Met bijzondere ingrediënten maakt de chocolatier altijd weer iets spectaculairs; zo ook met Pasen. Dit jaar vind je “cocktail bonboneitjes” met onder andere mojito, rum, limoen en verse munt in de online shop. Of praliné eitjes met pistache en limoen of pecan en sinaasappel. Wat fijn om weer een goed excuus te hebben om Dries’ chocolade in huis te halen! 

Prijs ​​€17,95 (10 stuks)
Verkrijgbaar in de winkel en online
Instagram: @friandries

 

chocolade paaseieren

Joost Arijs

De chocoladecreaties van Joost Arijs in Gent zijn bijna te mooi om op te eten. Naast doosjes met kleine paaseitjes verkopen ze ook een paastaart, een prachtige chocolade paashaas en dit gevulde chocoladekippetje dat broedt op 8 kleine praliné eitjes. Oprapen maar!

Prijs ​​€4,50 – ​​€49,00
Verkrijgbaar in de winkel en online
Instagram: @joostarijs

 

chocolade paaseierenFlorentina

Bij de chocoladewinkel Florentina in Rotterdam verkopen ze niet alleen een indrukwekkende hoeveelheid bean-to-bar repen, ze maken ook zelf de mooiste chocoladecreaties! Met Pasen pakt Florentina extra uit: de met de hand beschilderde “Design Chocolade Paaseieren” zijn te bestellen in puur, melk, wit én in een vegan variant! Let wel op: deze bijzondere creaties zijn alleen op te halen in de winkel aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Florentina’s massieve paaseitjes zijn ook geschikt voor verzending. 

Prijs € 8,95 (massieve paaseitjes) – € 22,50 (Design Paasei)
Verkrijgbaar in de winkel en online
Instagram: @florentina.chocolates

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.