Tekst: Pietje Paardebloem | Fotografie: Karel Klik

5x Chocolade Paaseieren

Ben jij team eitjes zoeken, eitjes versieren of eitjes eten? Wat je ook kiest, bij pasen horen chocolade paaseieren. Met deze vijf originele chocoladecreaties hoef je geen eieren voor je geld te kiezen.

The Chocolate Shop

Laat je smaakpapillen swingen met deze chocolade-eitjes van de ambachtelijke Franse chocolatiers Le Chocolat des Français. Het kleurrijke, funky ‘Hip Hop ei’ bewaarblik is ontworpen door Franse ontwerpers en gevuld met twaalf heerlijke eitjes, verkrijgbaar in melk, puur of een mix van beide.

Prijs ​​€16,95
Verkrijgbaar in de winkel en online
Instagram: @thechocolateshop.nl

 

Hop en Stork

Deze paasei-bonbons in de paascollectie van Hop & Stork zijn zonder twijfel uit een ander ei gebroed. De prachtige platte exemplaren zijn versierd met spetters gekleurde chocolade en beschikbaar in twee varianten: pure chocolade gevuld met amandelpraliné of melkchocolade gevuld met hazelnootpraliné.

Prijs ​​€13,50
Verkrijgbaar in de winkels en online
Instagram: @hop_en_stork

 

Chocolaterie Rembrandt

Bij Chocolaterie Rembrandt omarmen ze de lente met een hele paasboerderij! Omdat de chocoladedieren minder geschikt zijn voor verzending, koop je ze het beste in de winkel in Boxmeer. Gelukkig laat de uitgebreide collectie paaseieren en figuren, van gemengde en gedrageerde eitjes tot massieve paashaasjes en chocoladelollies, zich wel makkelijk op de post doen.

Prijs ​​€1,95 – €19,75
Verkrijgbaar in de winkel en online
Istagram: @chocolaterierembrandt

 

Joost Arijs

De chocoladecreaties van Joost Arijs in Gent zijn bijna te mooi om op te eten. Naast doosjes met kleine paaseitjes verkopen ze ook een paastaart, gevulde chocoladekippen en dit paaskuiken waarbij de eitjes er langs achteren uitkomen. “Voor interpretatie vatbaar”, zeggen ze erbij.

Prijs ​​€4,50 – ​​€48,00
Verkrijgbaar in de winkel en online
Instagram: @joostarijs

 

Chocolade-Atelier Vyverman

Bij Chocolade-Atelier Vyverman vind je naast een hele collectie aan paaseieren en -figuren ook deze gouden eitjes, waarvan zowel de schelp als de ganache vulling van dezelfde chocolade werd gemaakt als die ze voor World Chocolate Masters ontwierpen. Geen fan van paaseitjes? Dan kun je bij Vyverman ook terecht voor een spannend staaltje chocoladeboetseren.

Prijs variërend
Verkrijgbaar in de winkels
Instagram: @chocolade_atelier_vyverman

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

GRATIS HOTSPOT GIDS

Download nu de gratis hotspot gids met daarin onze tips voor 30 toffe koffiezaken in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Den Haag en Rotterdam.