Carambole & Friends adventskalender met chocolade

Adventskalender met chocolade zoals nog nooit geproefd

De Carambole & Friends adventskalender met chocolade is het perfecte geschenk voor chocoladeliefhebbers. Gevuld met heerlijke bonbons van de beste bean-to-bar chocolademakers zit de adventskalender vol verrassingen. 

De Carambole & Friends adventskalender met chocolade biedt een unieke mix aan spelletjes, chocoladeschatten en raadsels om te ontdekken gedurende de hele maand december. Het meesterbrein achter het mooie ontwerp is Rita Zamoschina, een bekroond chocolatier die bekend staat als smaakarchitect en in 2021 The Golden BonBon award won tijdens The Academy of Chocolate Awards. Met deze kalender wil ze op speelse wijze de ambachtelijke chocoladesector ondersteunen en traditionele eindejaars tradities in stand houden.

Adventskalender met chocolade op een speelse manier

Carambole & Friends is niet zomaar een adventskalender. Je ontdekt elke dag de beste chocolade om van te genieten en de kalender brengt je tegelijkertijd meer bij over de bean-to-bar chocoladeketen en de ambachtelijke chocoladesector. Lees hier alles over bean-to-bar chocolade. De kalender bevat verschillende soorten chocolades afkomstig van meer dan 10 internationale chocolademakers zoals Luisa Abram, Chocolate Tree, Krak Chocolade, Karuna Chocolate, Soma, Silva Cacao en Chocolate MaRussia. Daarnaast bevat de adventskalender met chocolade bonbons met unieke combinaties van verschillende smaken en texturen: hét kenmerk van Zamoschina.

Carambole & Friends adventskalender met chocolade

In de adventskalender kom je chocolade tegen gemaakt van exclusieve cacaobonen, warme Azteekse chocolademelk en natuurlijk nieuwe smaken Carambole-bonbons, die alleen verkrijgbaar zijn in deze kalender. Het draait niet alleen om het proeven van heerlijke chocolade, maar ook om het vergroten van je kennis. In plaats van de gebruikelijke cijfers op de vakjes, vind je raadsels die je moet oplossen om het volgende vakje te openen en een chocoladeverrassing te onthullen. Hier lees je alvast hoe je in 7 stappen chocolade proeft.

Met Carambole & Friends wil Zamoschina de rol van ambachtelijke chocolademakers waarborgen en de duurzaamheid van de sector onder de aandacht brengen. “Zamoschina neemt je bij de hand en helpt je chocolade en het productieproces beter te begrijpen, zodat je nooit meer genoegen neemt met goedkope chocolade”, zegt Mark Schimmel, chocolatier en eigenaar van Krak Chocolade erover.

Shop de “Carambole & Friends” adventskalender met chocolade online via de website van Carambole.
De kalender voor één chocoladeliefhebber kost € 89 en voor twee personen is het € 123.

Adventskalender met chocolade bestellen

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Theeboek van Veerle Stoffels leer je alles over thee. Van theesoorten tot recepten, zoals het lenterecept aardbeien met matcha latte. 

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!