espresso martine

Alcoholvrije espresso martini

De espresso martini is de meest klassieke koffiecocktail ter wereld en is bij het jongere publiek inmiddels beter bekend als de ‘esma’. Giraffe Coffee Roasters ontwikkelde een alcoholvrij alternatief voor de feestdagen, die de kruidige tonen van de Pacific Blend samenbrengt met een notige alcoholvrije ‘Amaretti’ en een aardse bietensap. Maak kennis met Red is The New Black!

Recept: Red is The New Black

INGREDIËNTEN

40 ml Lyre’s Amaretti / 30 ml espresso / 30 ml bietensap / 10 ml suikersiroop / een schijfje gedroogde rode biet

BEREIDING

  • Schud kort goed en hard en schenk de espresso martini uit in een cocktailglas
  • Garneer met een schijfje gedroogde rode biet

Ben jij een liefhebber van cocktails? Bekijk ook eens hoe je theecocktails maakt. 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De traditionele versie van deze Griekse taart (Karydopita) is vrij machtig, maar deze versie met koffie, is een stuk lichter. Aan de (be)slag!

De Eenhoorn is het enige bedrijf dat de thee van madame Tseng in Nederland verkoopt. Oprichter Binet Brasser deelt haar La Maison des Trois Thés-favorieten en een verfrissend ijssthee recept.

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.