Antwerpse koffies op je deurmat

Voor onze citytrip in KTC#19 gingen we op zoek naar de beste koffie, thee en cacao in Antwerpen. Maar lezen over lekkere koffie is één ding maar lekkere koffie drinken is nog beter. Daarom hebben wij samen met United Coffee Roasters drie Antwerpse koffies (filter) uitgezocht die we bij je thuis bezorgen.

Hoe werkt het?

  • Je plaatst je bestelling en betaalt deze online via onze partner United Coffee Roasters.
  • Tot en met 10 juli verzamelen wij alle bestellingen, waarna we de koffie uit Antwerpen laten komen.
  • Zodra we alle koffie binnen hebben, maken we jouw pakket klaar voor verzending, waarna het echte genieten kan beginnen.
  • Prijs Antwerpse koffies  pakket = €24,50 (excl. verzendkosten).

Dus wacht niet langer en bestel dit unieke koffiepakket direct!!

In dit pakket met Antwerpse koffies vind je 3x 250 gram koffie met koffies van:

BESTELLEN

Logo NORMO
Ethiopië Rocko Moutain Reserve – deze natural brengt zoetheid in je kop maar houdt tegelijk het cleane karakter van Ethiopische koffie in stand. Verwacht bloemige smaken, rijpe aardbeien, mango, limoen en een finish van melkchocolade.

CAFFENATION_179Logoforcups

Ethiopië Yirgacheffe Chelelectu Grade 1 – een cleane koffie met een subtiele body van groene druiven en hinten van limoen, bloemig en licht gekruid (komijn en peper). Ook gechikt voor espresso.

 

Cuperus_NL_Red (2)

 

Rwanda Musasa Ruli – hinten van gedroogde abrikoos, rijpe perzik gevolgd door een hele cleane nasmaak typeren deze sublieme gewassen koffie.

 

UCR_Logo_circle-white 
De financiële afhandeling en verzending van de bestelling loopt via onze partner United Coffee Roasters.

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.

Met de workshops van Cupp til je jouw (thuis)barista skills naar een hoger niveau. We gingen met de Utrechtse koffiebar in gesprek over hun workshops.

De WDT-tool wordt gebruikt om de gemalen koffie door te roeren, waardoor de koffie beter verdeeld is in de filterdrager.