blacktail

Blacktail: het nieuwe luxe theemerk

Het nieuwe amsterdamse theemerk blacktail ademt met bijzondere en exclusieve theeën, geselecteerd door de beste theeproducenten van de wereld, één ding: luxe.

Variërend van een donkere Chinese oolong thee tot een Indiase darjeeling en een Griekse Mount Olympus kruideninfusie: het nieuwe theemerk Blacktail biedt een selectie van luxe theesoorten, afkomstig van exclusieve, kleinschalige plantages die soms maar honderd kilo thee per jaar produceren. De theeën en kruiden van Blacktail hebben geen toevoegingen of kunstmatige aroma’s.

Gat in de markt

De oprichter van het nieuwe theemerk Sotiris Evstratiades is een ambitieuze ondernemer die ook zaken doet in vastgoed en horeca. Voor het nieuwe luxe hotel QO Hotel Amsterdam, dat in het bezit van Sotiris familie is, zocht de ondernemer een bijpassende en bijzondere thee om aan de gasten te serveren. Bij gebrek aan een geschikt merk ging Sotiris zelf op zoek naar kleinschalige theeplantages. Et voilà, een eigen merk met  high-end, losse thee werd leven ingeblazen. Het assortiment van Blacktail bestaat momenteel uit twaalf verschillende theeën, waaronder een darjeeling uit India, een Silver Needle witte thee uit Fujian, China en een rooibos kruideninfusie uit Cederberg, Zuid-Afrika.
De theeën van Blacktail worden onder andere geschonken in De Resident in Den Haag, Maita in Haarlem en Le Garage, Holland Casino, Mr. Sam Asian Bistro en The Food Department in Amsterdam.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Van 17 t/m 20 november vindt het World Latte Art Championship 2023 plaats in Taipei. Kaspar Tammjärv vertegenwoordigt Nederland op het wereldpodium.

De adventskalender met chocolade van Carambole and Friends is het perfecte geschenk voor chocoladeliefhebbers.

Wil jij chocolade proeven als een echte kenner? Deze 7 stappen helpen je op weg .