Uit passie voor gezonde voeding ruilde Kim Sue Palm haar baan als hr-manager in voor een eigen bakkerij. Het resultaat: drie vestigingen, verkooppartners in binnen- en buitenland én het bakboek Zoet zonder suiker. Hierin bewijst Sue dat zoet óók lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers, lactose en gluten. Wat dacht je van dit chocolade truffel recept?
Recept: chocolade truffel
Ingrediënten
Voor 15 stuks
300 g dadels, ontpit / 35 g cacaopoeder / 2 el cacaopoeder voor de decoratie
Bereiding
- Doe de ingrediënten voor de truffels in een foodprocessor en meng tot een samenhangend geheel.
- Weeg de balletjes van 20 gram af en rol tot truffels.
- Doe het cacaopoeder voor de decoratie in een diep bord en rol hier de truffels doorheen.
Is dit chocolade truffel recept van Kim Sue Palm een succes? In koffieTcacao Magazine lichten we in elke editie nieuwe, verrassende recepten uit van meesterbakkers van over de hele wereld. Je wordt al abonnee vanaf €29,95 per jaar!