chocolade truffel recept kim sue palm

Chocolade truffel recept: gezond én lekker

Uit passie voor gezonde voeding ruilde Kim Sue Palm haar baan als hr-manager in voor een eigen bakkerij. Het resultaat: drie vestigingen, verkooppartners in binnen- en buitenland én het bakboek Zoet zonder suiker. Hierin bewijst Sue dat zoet óók lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers, lactose en gluten. Wat dacht je van dit chocolade truffel recept?

Recept: chocolade truffel

Ingrediënten

Voor 15 stuks

300 g dadels, ontpit / 35 g cacaopoeder / 2 el cacaopoeder voor de decoratie

Bereiding

  • Doe de ingrediënten voor de truffels in een foodprocessor en meng tot een samenhangend geheel.
  • Weeg de balletjes van 20 gram af en rol tot truffels.
  • Doe het cacaopoeder voor de decoratie in een diep bord en rol hier de truffels doorheen.

koffietcacao magazineIs dit chocolade truffel recept van Kim Sue Palm een succes? In koffieTcacao Magazine lichten we in elke editie nieuwe, verrassende recepten uit van meesterbakkers van over de hele wereld. Je wordt al abonnee vanaf €29,95 per jaar! 

Dat wil ik!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.

Met de workshops van Cupp til je jouw (thuis)barista skills naar een hoger niveau. We gingen met de Utrechtse koffiebar in gesprek over hun workshops.

De WDT-tool wordt gebruikt om de gemalen koffie door te roeren, waardoor de koffie beter verdeeld is in de filterdrager.