koffieTcacao 24 - Helsinki citytrip

Citytrip Helsinki – de film

Het is al weer een paar jaar geleden dat KTC zich naar het noorden begaf. Kopenhagen verraste ons met haar kwalitatieve thee-aanbod en in Stockholm maakten we kennis met licht gebrande koffies. Dat smaakte naar meer, dus prikten we Finland op de kaart. Wie Finland zegt, zegt Helsinki.

Met ruim 600.000 inwoners is Helsinki zo ongeveer de enige grote stad van dit land vol bossen, eilanden, meren, sauna’s en zomerhuisjes. Daar kwamen we echter niet voor: liever lieten we ons door de koffie, thee en chocolade verleiden. Althans, dat was ons doel. In KTC24 lees je over ons Fins avontuur en alle bijzondere mensen die we hebben ontmoet. Uiteraard hebben we de boel ook vastgelegd in de bijbehorende citytrip Helsinki video.

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De nieuwe haverdrink van Arla Foods voorziet koffiedranken van een plantaardig alternatief zonder concessies te doen aan smaak en prestatie.

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.