koffieTcacao 24 - Helsinki citytrip

Citytrip Helsinki – de film

Het is al weer een paar jaar geleden dat KTC zich naar het noorden begaf. Kopenhagen verraste ons met haar kwalitatieve thee-aanbod en in Stockholm maakten we kennis met licht gebrande koffies. Dat smaakte naar meer, dus prikten we Finland op de kaart. Wie Finland zegt, zegt Helsinki.

Met ruim 600.000 inwoners is Helsinki zo ongeveer de enige grote stad van dit land vol bossen, eilanden, meren, sauna’s en zomerhuisjes. Daar kwamen we echter niet voor: liever lieten we ons door de koffie, thee en chocolade verleiden. Althans, dat was ons doel. In KTC24 lees je over ons Fins avontuur en alle bijzondere mensen die we hebben ontmoet. Uiteraard hebben we de boel ook vastgelegd in de bijbehorende citytrip Helsinki video.

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.

Hoe je het perfecte latte art hartje maakt? Rob Clarijs legt het stap voor stap uit, dus begin maar vast met opschuimen!