Clipper thee

Clipper Organic Lemon & Ginger

Geen thee maar wel lekker. Een infusie van biologische citroenschil, gemberwortel, zoethoutwortel en niet-biologische, maar wel natuurlijke aromastoffen. Sinds 1984 sleepte dit theemerk uit het Engelse Dorset al verschillende keren de prestigieuze „Great Tast Award” binnen. De mooie, eigentijdse verpakkingen vind je inmiddels zowel in de supermarkt als in reformwinkels.
De frisse aroma’s van citroen en kruidige aroma’s van gember en zoethout houden elkaar mooi in balans. De gemberwortel zorgt voor een pittige toon zonder overheersend te worden.
De ongebleekte theezakjes zijn per stuk verpakt. Op deze manier komen de aroma’s daar waar ze horen: in je kopje! Aan de bereiding kan niets mis gaan: zakje in een glas kokend water en een paar minuten laten trekken. Vergeten je zakje uit het glas te halen? Geen probleem, want in tegenstelling tot thee wordt deze kruideninfusie niet bitter of wrang.
De thee proeven voordat je tot de aankoop over gaat? Houd de Facebook pagina in de gaten. Met een opvallende groene dubbeldekker trekt Clipper langs verschillende steden om het publiek kennis te laten maken met hun theesoorten en infusies.

3uit5

Onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en De Tuinen.
Prijs: € 2,38 voor 45 gram

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

LAATSTE NIEUWS

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT