CoffeeCompany Korte Poten – Den Haag

 

Veel topbarista’s startten hun carrière bij deze Coffeecompany.

Alle 37 vestigingen van Coffeecompany hebben een eigen identiteit. De sfeer bij Coffeecompany aan de Korte Poten in Den Haag: Rock ’n Roll. De koffiebar, in een pittoreske straatje van de hofstad, op loopafstand van het Binnenhof, bruist van energie, creativiteit en grote liefde voor en kennis over koffie.
Muziek, een foto-expositie, een stand-up comedy voorstelling, een boek schrijven, een potje Mario Kart, het gebeurt of het kan in Coffeecompany Korte Poten. Het interieur is door de Coffeecompany medewerkers zelf gebouwd en verbouwd. Je vindt er houten bankjes,leren fauteuils, volle hoge boekenkasten, planten en kunstwerkjes en recepten op de muur.

Laptoppers welkom

Adam Kramer, store manager van Coffeecompany Korte Poten: “Er is hier de hele dag bedrijvigheid. We zijn vaak bezig met nieuwe dingen. Experimenteren met zetmethodes, cuppen, recepten uitproberen, ons voorbereiden op wedstrijden. Dat trekt koffieliefhebbers en koffieprofessionals aan. Vanaf de opening zes jaar geleden zijn we een broeiplek voor barista-talenten. Collega-barista’s komen hier vaak en graag. Maar ook flexwerkers houden regelmatig bij ons kantoor. Laptoppers zijn welkom. Wij vinden het leuk als de zaak vol zit met een gemêleerd publiek. Je ziet hier zowel Haagse deftigheid als studenten. En natuurlijk proberen we ze allemaal nieuwe koffies te laten ontdekken en waarderen. Dat lukt aardig!”

Coffeecompany is alle dagen geopend vanaf half acht ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Veel Hagenezen komen op weg naar hun werk even snel een koffie halen. Als het weer het toelaat, staat het terras dan al buiten. Deze zomer hoef je niet perse naar binnen om je flashbrew of colddrip te bestellen, daarvoor loop je naar de barista achter de buitenbar.

 


Machine: La MarzoccoF80
Molen: MahlkönigAnfim en Macap
Waterfilter: Lubron
Koffie: Wisselende huisblends en single origins
Thee: Eigen merk, i.s.m. Waterloo Tea
Melk: Bio Plus
Soja: Alpro Professional
Gebak: Wisselend, American Baking Company


CoffeeCompany Korte Poten
Korte Poten 21 | Den Haag, Nederland
coffeecompany.nl

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT