Cold brew koffie negroni
Tekst Holger Lente, Charlotte Leemans, Fotografie Toddy®

Cold brew koffie negroni

Met de zomer voor de deur duurt het niet lang voordat we weer massaal hunkeren naar koude koffiedranken. Wat dacht je van deze Italiaanse negroni met cold brew-concentraat en sinaasappel?

Recept: Cold brew koffie negroni

Ingrediënten

1,5 delen cold brew-concentraat / 1 deel campari / 1 deel vermout / 1 deel gin / ijsklontjes / sinaasappelschil (voor de garnering)

Benodigdheden

  • Mengglas
  • Barlepel
  • Zeef

Bereiding

  • Roer alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs.
  • Giet uit in een glas met ijsklonten.
  • Draai de sinaasappelschil over de cocktail en gebruik hem als garnering.

Lees hier meer over cold brew koffie. Leer alles over de bereidingsmethode en ontdek het verschil tussen cold brew en ijskoffie. 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Faemina espresso machine

Faemina espressomachine

Het testpanel over de Faemina: “Voor het eerst kun je ook filterkoffie zetten met een espressomachine.”

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT