PrimaDonna Soul
ADVERTORIAL

De’Longhi lanceert PrimaDonna Soul

Een havercappuccino bereid met een single origin koffie uit Colombia. Het klinkt tegenwoordig niet meer zo gek. Er komen elke dag liefhebbers bij die nieuwe koffiebonen willen ontdekken. Het liefst in combinatie met verschillende soorten (plantaardige) melk. Met de PrimaDonna Soul van De’Longhi geniet je extra van dat koffiemoment. 

Bean Adapt Technology

 De PrimaDonna Soul helpt je optimaal te experimenteren met verschillende melksoorten. Ook voor de liefhebbers van plantaardige dranken zoals haver, soja of amandel is de espressomachine geschikt. Dankzij het LatteCrema System van De’Longhi kun je alle melksoorten en -varianten opschuimen. Met één druk op de knop bereid je tot wel 21 verschillende dranken.

Daarnaast is de PrimaDonna Soul uitgerust met Bean Adapt Technology. Daarmee stel je de extractietemperatuur, de dosering en de maalgraad in op de door jou gekozen koffieboon. Je wilt een mooi gebrande koffie immers niet verbranden met te heet water of te bitter maken door een te fijne maalgraad.

Haal het maximum uit PrimaDonna Soul

Met de Bean Adapt Technology stemt de espressomachine van De’Longhi allerlei parameters op elkaar af, volledig automatisch. Terwijl dat bij de meeste andere toestellen vaak handmatig moet gebeuren. Wil je het maximum uit je volautomaat halen? Dan raadt De’Longhi aan om de maalgraad goed af te stellen. Die beïnvloedt de smaak van je koffie het meest. 

Vergelijk het met een liter water dat je over een bak knikkers of een bak zand giet: het water sijpelt sneller door de knikkers dan door het zand. Zo werkt het ook met koffie. Als deze te grof gemalen is (hoger cijfer), dan loopt het water er te snel doorheen en is het resultaat waterig. Andersom smaakt je koffie bitter als de koffie te fijn gemalen is (lager cijfer). In het ergste geval loopt het water er niet eens doorheen. Houd ook de doorlooptijd in de gaten. Idealiter zit er 20 à 30 seconden tussen het moment dat het water door de koffie loopt en het moment dat je koffie klaar is. De PrimaDonna Soul doet dit allemaal automatisch voor je dankzij de unieke Bean Adapt Technology van De’Longhi. 

Nieuwe koffiedranken

Het blijft niet bij de nieuwe PrimaDonna Soul. De’Longhi kondigt voor dit jaar nog meer innovaties aan. Verwacht onder andere nieuwe koffiedranken, die je nog makkelijker kunt bereiden. 

Nieuwsgierig naar de reis die jouw koffie aflegt? De’Longhi lanceerde onlangs de Coffee Lounge: een educatief platform waar je alles kunt ontdekken over de wereld van koffie.   

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

In mei lanceerde Lelit twee limited editions van de MaraX en Bianca. Voor KTC is dit een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met sales director Cristina Uzzi.