Dublin koffie

Dublin koffie op je deurmat

Na het lezen van de citytrip in KTC #18 kunnen wij ons goed voorstellen dat je de koffies die wij proefden ook zelf wilt drinken. Dat kan! In samenwerking met United Coffee Roasters bieden wij voor het eerst een proefpakket aan van 3x Dublin koffie uit de citytrip.

Hoe werkt het?

  • Je plaatst je bestelling en betaalt deze online.
  • Tot en met 31 maart verzamelen wij alle bestellingen, waarna we de koffie uit Dublin laten komen.
  • Zodra we alle koffie binnen hebben, maken we jouw pakket klaar voor verzending, waarna het echte genieten kan beginnen.

Dus wacht niet langer en bestel dit unieke koffiepakket direct!!

BESTELLEN

Wat zit er in het Dublin koffie pakket?

Roasted Brown (350gr): Biftdu Gudina | Ethiopia
Deze mooie gewassen koffie uit Ethiopië heeft een volle body en een cola-achtige zoetheid met een fruitig zuurtje. De coöperatie Biftdu Gudina is in 2012 opgericht, heeft inmiddels 150 leden, gebruikt een eco-ontpulper en verhoogde droogbedden. Volgens Roasted Brown een mix van kunst en wetenschap.
Kaph (250gr): Kaph Blend 02 | Ethiopia Yirgacheffe Chelelektu Natural en Brazil Fazenda Passieo Pulp Natural Topazio
Een mooie koffie waar noten, chocolade en ananas in naar voren komen. Een groot mondgevoel met karamel-achtige zoetheid en een strakke finish.
Proper Order Coffee (350gr): Square Mile Coffee Roasters Red Brick | 40% La Serrania (Colombia), 20% Vista Alegre (Brazilië), 20% Campos Altos (Brazilië) and 20% Wegida (Ethiopië).
Net zoals elke oogst anders is zo verandert ook de samenstelling van de Red Brick blend, hiermee wordt duidelijk de cyclus en de invloed van de seizoenen benadrukt. Square Mile heeft in deze blend de fruitige eigenschappen van elke koffie duidelijk naar voren gehaald waardoor de zoetheid zege viert. In je kop vind je tonen van hazelnoot en fudge en een boterig mondgevoel door de Zuid-Amerikaanse koffies, dit gecombineerd met de bloemige smaken door de Wegida maakt dit een extreem lekkere espresso.

 

Ben je ook benieuwd geworden naar Dublin koffie? Ontdek het nu!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.