Espressobar Hugo – Oosterhout

 

Afgelopen jaar bouwden Marloes van den Berg en Robbert Koster restaurant de Heerlijckheid om tot hun tweede Espressobar Hugo. In juli gingen ze open. Hun eerste Hugo openden ze in december 2009 in Gorinchem. Espressobars met een uitgebreide kaart.

Taarten uit eigen keuken. Cheesecake, carrotcake, muffins, of een schaal met van alles wat. Er is een ontbijtkaart met pannenkoeken, French toast of biologische yoghurt. Voor lunch, diner en daartussen is er soep, pasta, burgers (waaronder een vegetarische), borrelhapjes, fingerfood en rijkelijk belegd vloerbrood.
Hugo kan 150 mensen ontvangen op zijn terras en heeft binnen 65 zitplaatsen. 
Luie banken, gewone tafeltjes en een grote leestafel. Voor elk wat wils. Het interieur is een mix van industrieel met Italiaans en als je binnenkomt, vallen meteen de twee Kees van der Westen Spirits op. De focus 
op koffie is daarmee duidelijk.

Louter de mooiste koffies

Hugo in Oosterhout schenkt net als zijn broer in Gorinchem, illy koffie. Robbert: “In mei vorig jaar zijn we overgestapt. We hebben ons samen met illy ten doel gesteld louter de mooiste koffies te maken. Om dat neer te zetten worden onze barista’s regelmatig getraind door illy’s trainers. 
In september werd dat beloond met een 20-ste plek in de Misset Koffie Top 100!”

 


Machine: 2 x Kees van der Westen Spirit Triplette
Maler: 2 x Mazzer Robur en 
3 x Mazzer Kony
Koffieillycaffè
Thee: Dammann Frères
Chocolade: Wisselend
Taart/Koek: Huisgemaakt
Brood: Vlaamsch Broodhuys
Melk: Campina volle verse melk
Soja: Alpro Professional


Espressobar Hugo
Markt 24 | Oosterhout, Nederland
espressobar-hugo.nl

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT