Freshdrip

Freshdrip: hét filterkoffiemerk voor onderweg!

Alex Kitain, oprichter van The Coffeevine, lanceert Freshdrip; Europa’s eerste filterkoffiemerk voor onderweg. Met Freshdrip geniet je dankzij ingenieuze Japanse technologie overal van versgezette specialty coffee.

In het vliegtuig, op het strand, op festivals, in hotels, thuis óf op kantoor, met Freshdrip maak je zonder apperatuur of baristavaardigheden een verse filterkoffie. Het enige wat je nodig hebt is warm water en een mok.
Na 10 maanden voorbereiding lanceerde Alex Kitain deze week zijn nieuwe venture Freshdrip. “In de hedendaagse snelle samenleving, waar het draait om gemak, individualiteit en kwaliteit, moeten koffieliefhebbers compromissen sluiten doordat betere opties ontbreken. Met de komst van Freshdrip kun je nu die slechte koffiemomenten voor altijd achter je laten”, vertelt Alex Kitain. “Freshdrip is een traktatie voor de neus en de smaakpapillen, en biedt hetzelfde level aan gemak als instant coffee. Met het enkele-portie-filterkoffiezakje van Freshdrip heb je het gevoel dat je een eigen barista in je zak hebt!”

Ook de industrie lijkt enthousiast. Tweevoudig Nederlands baristakampioen en wereldfinalist Lex Wenneker zegt: “Geen ander poduct biedt deze hoeveelheid smaak en gemak! Geweldig!”

Freshdrip: altijd specialty coffee op zak

Voor het sourcen van de koffies werkte Freshdrip samen met koffieimporteur Trabocca. Elke Freshdrip is individueel verpakt in een aliminium-vrij zakje om de versheid van de koffie te garanderen. Momenteel zijn er vier varianten beschikbaar, die elk €6.99 per doos van zeven units kost.

  1. Ethiopië, Biftu Gudina (washed). Smaakomschrijving: rood fruit, citrus en perzik.
  2. Brazilië, Irmas Pereira Farm (pulped natural). Smaakomschrijving: chocolade, hazelnoot en vanille.
  3. Ethiopië, Ambela (natural). Smaakomschrijving: citrus, bosbessen en hop.  
  4. Ethiopië, Shakisso Farm (decafé). Smaakomschrijving: citrus, melkchocolade, perzik.

Orders vanaf €50 worden binnen Europa gratis verzonden. Volg Freshdrip online via Instagram: @freshdrip / Twitter: @freshdrip / Facebook: Freshdrip #dripdriphooray

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

In mei lanceerde Lelit twee limited editions van de MaraX en Bianca. Voor KTC is dit een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met sales director Cristina Uzzi.