FRIIA Lite, het nieuwe watersysteem

FRIIA Lite voor zowel kokend, koud of bruisend water op kantoor

Al meer dan 40 jaar biedt Marco Beverage Systems de meest innovatieve en energiezuinige waterboilers en koffiezetsystemen. Met de FRIIA gooiden ze een paar jaar geleden hoge ogen met een watersysteem waarmee je – netjes weggewerkt in de bar – zowel heet, koud en bruisend water kunt tappen. Sinds november is er de kleinere FRIIA Lite variant, speciaal gemaakt voor kantoren en cafés, die in een handomdraai verschillende dranken willen aanbieden.

In een tijd van verduurzaming en klimaatbescherming kunnen we concluderen: het is over en uit met vervuilende plastic waterflesjes. Het Ierse merk Marco Beverage Systems onderstreept dit en biedt met het nieuwe FRIIA Lite systeem een duurzamere oplossing voor kleine kantoren en horeca. Een waterboiler, een ingebouwd koudwaterfilter en de mogelijkheid tot een interne of externe CO2-bron voorzien het nieuwe watersysteem van zowel warm, koud of bruisend water. Daarbij is de techniek netjes weggewerkt onder het werkblad en de minimalistische tap met eenvoudige knoppen bedienbaar voor iedereen.

FRIIA Lite, het nieuwe watersysteem

Elke thee op de juiste temperatuur

De FRIIA Lite is de kleinere variant van de reeds bestaande FRIIA. Beide systemen maken gebruik van Marco’s bekroonde MIX UC3 warmwaterboiler, die tot 70% energiezuiniger is dan soortgenoten en het mogelijk maakt om zelf de gewenste temperatuur in te stellen. Handig, want zo kun je elke thee met de juiste temperatuur zetten.

FRIIA Lite, het nieuwe watersysteem

Kleinere koelcapaciteit

Het grote verschil tussen broer en zus zit ’m in de koelcapaciteit. Waar de FRIIA 35 tot 40 liter koud of bruisend water per uur kan leveren, geldt voor de FRIIA Lite ongeveer 12 liter per uur. Daarmee is de Lite ideaal voor kleinere ruimtes, zoals het kantoor of kleine horecagelegenheden. 

Bovendien biedt de kleinere Lite-variant nieuwe mogelijkheden. Waar de FRIIA nog een extern koudwaterfilter en CO2-bron benodigde, is dit bij de Lite overbodig. Het koudwaterfilter is bij de nieuwe variant ingebouwd en ook de CO2-bron kan, indien gewenst, intern ondergebracht worden. 

Met de FRIIA Lite ben je dus niet alleen verzekerd van vers water voor thee op de juiste temperatuur, maar ook van sprankelend en ijskoud water. Zijn drie opties net iets té bruisend voor je, dan kun je ook voor een FRIIA Lite combinatie van alleen warm/ koud of koud/ sprankelend kiezen.

Benieuwd naar FRIIA’s beste combinatie voor jouw kantoor of café? Neem contact op met info@marco.ie.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

In mei lanceerde Lelit twee limited editions van de MaraX en Bianca. Voor KTC is dit een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met sales director Cristina Uzzi.