Greek Mountain Tea

Herders Thee, zo wordt Greek Mountain Tea ook wel genoemd. Herders maakten thee van de sideritis scardica- bloesem en steeltjes die zij hoog in de bergen tegenkwamen. De Griekse filosoof Hippocrates , de vader van de moderne geneeskunde, prees de Griekse berg thee al om de voordelen voor het immuunsysteem en de luchtwegen. De oogst is kleinschalig en seizoensgebonden, de planten worden met de hand geplukt, op de berg Olympus in grove stukken gesneden en aan de lucht gedroogd. Door het droge landschap, de schone lucht en veel zon bevatten de kruiden in Greek Mountain Tea veel essentiële oliën. Je drinkt deze kruidenthee warm of koud met een lepel honing.

Voor meer info: thegreekmountain.com

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Een 100% duurzame koffieverpakking die de beste bescherming biedt voor de koffiebonen: Packiro legt uit waarom dit een lastige kwestie is

Infused coffees, oftewel koffies met een smaakje, duiken de laatste jaren steeds vaker op. Wat is het eigenlijk? Mag het nog wel koffie heten?

Met warmere dagen in aantocht, stijgt ook de vraag naar cold brew koffie. Wij testten de ColdBRU van Marco Beverage Systems voor je uit.