Greek Mountain Tea

Herders Thee, zo wordt Greek Mountain Tea ook wel genoemd. Herders maakten thee van de sideritis scardica- bloesem en steeltjes die zij hoog in de bergen tegenkwamen. De Griekse filosoof Hippocrates , de vader van de moderne geneeskunde, prees de Griekse berg thee al om de voordelen voor het immuunsysteem en de luchtwegen. De oogst is kleinschalig en seizoensgebonden, de planten worden met de hand geplukt, op de berg Olympus in grove stukken gesneden en aan de lucht gedroogd. Door het droge landschap, de schone lucht en veel zon bevatten de kruiden in Greek Mountain Tea veel essentiële oliën. Je drinkt deze kruidenthee warm of koud met een lepel honing.

Voor meer info: thegreekmountain.com

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.