Horecava 2023, de toekomst is nu!
ADVERTORIAL

Horecava 2023, de toekomst is nu!

Sinds januari 2020 heeft de grootste horecabeurs van Nederland niet meer in fysieke vorm plaatsgevonden. Dat maakt de terugkeer van Horecava extra feestelijk. De komende editie vindt plaats van 9 tot en met 12 januari en draait om duurzaamheid, personeel en innovatie. 

Horecava is meer dan een netwerkevenement. Horecaondernemers zijn op zoek naar inspiratie om invulling te geven aan de uitdagingen van deze tijd. Op de beurs vinden zij partijen die hen direct kunnen helpen met handige tips en concrete oplossingen. Van het werven van personeel tot circulair ondernemen en innoveren in de horecabranche. Ook koffie-, thee-, cacaoliefhebbers komen ruim aan hun trekken.

Bezoek de Coffee Concepts Markt

De geur van vers gebakken brood, pas gebrande koffiebonen en zoete lekkernijen komt je tegemoet. Coffee Concepts Markt biedt jou de kans om kennis te maken met verschillende producenten en leveranciers die zich bezighouden met trends en ontwikkelingen rondom warme dranken, chocolaterie, boulangerie en patisserie. Ondernemers – die zich al jaren in deze wereld begeven én die hun passie net hebben ontdekt – vertellen hun verhaal, delen echte koffiekennis en presenteren speciale producten.

Horecava 2023, de toekomst is nu!

Nieuwe must-visit: Coffee Concours

Tijdens Horecava 2023 vinden voor de eerste keer de Coffee Concours plaats. Coffee Concours biedt een podium aan alles wat koffiedrinken bijzonder maakt. Van koffiecocktails tot non-alcoholische specials. Demonstraties, tastings en sprekers brengen de wereld van koffie dichterbij en liefhebbers van koffie bij elkaar.

Ontdek foodtrends bij de Food Markt

Bij de Food Markt komen verschillende trends aan bod zoals lokale productie, voedselverspilling en plantaardige voeding. Horecabezoekers willen steeds vaker weten waar het product vandaan komt en welk verhaal achter de producten schuilt. Ze gaan voor kwaliteit en meer beleving en betalen liever meer voor voeding die met aandacht en passie gemaakt wordt. Kom meer te weten over de verschillende producten, ingrediënten, productieprocessen en herkomst, zodat je naast een mooi product óók een mooi verhaal hebt.

Horecava 2023, de toekomst is nu!

Haal horeca inspiratie op

Horecava is al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Op de beurs staan exposanten ingedeeld in de categorieën: food & wine, fast casual, koude dranken, warme dranken, bakkerij & patisserie, interieur & design, grootkeuken & apparatuur en tech & dienstverlening. Niet voor niets is het de grootste vakbeurs voor de horeca in Nederland, met elke editie tienduizenden bezoekers. Zij zijn op zoek naar inspiratie, willen netwerken en hebben echt hart voor het vak. 

Horecava is hun start van het nieuwe horecajaar. 

Kom naar horecava.nl en registreer je of vraag – als ondernemer, beslisser en professional uit de foodservice branche – gratis toegang aan.  

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Kan jouw moeder, vrouw of vriendin geen dag zonder koffie? Als koffiefanaat vallen deze Moederdag cadeaus dan zeker in de smaak.

De traditionele versie van deze Griekse taart (Karydopita) is vrij machtig, maar deze versie met koffie, is een stuk lichter. Aan de (be)slag!

De Eenhoorn is het enige bedrijf dat de thee van madame Tseng in Nederland verkoopt. Oprichter Binet Brasser deelt haar La Maison des Trois Thés-favorieten en een verfrissend ijssthee recept.