Koffiecaartje

Langs koffiehotspots Eindhoven met koffiecaartje

Weg van de toeristische stadsroute is Koffiecaartje dé manier om de fijnste koffieplekken van designstad Eindhoven te ontdekken.

Met zaken als DENF coffee, Coffeelab, Koffie Keuten, Meneer de Boer en ZwartWitkoffie is Eindhoven een ideale stad voor een koffietrip. En vanaf nu geniet je van vers gebrande specialty coffee bij deze vijf Eindhovense koffieparels met één cadeaukaartje: Koffiecaartje.

 

Specialty coffee strippenkaart

Het Koffiecaartje werd recent gelanceerd door Horecaartje. Met de strippenkaart, die slechts vijftien euro kost, drink je bij elk van de vijf deelnemende koffiebars twee koffies. De kaart is daarmee ideaal om met z’n tweeën of over meerdere dagen te nuttigen.

 

Geef Koffiecaartje cadeau

Het Koffiecaartje is de eerste strippenkaart van Horecaartje. Omdat het Koffiekaartje onder de Eindhovenaren nu al lijkt uit te groeien tot een geliefd cadeau, sluit de organisatie een Wijncaartje en Biercaartje in de toekomst niet uit.
Het Koffiecaartje Eindhoven is voor vijftien euro te koop bij de VVV en deelnemende koffiezaken.
Wil je naast dit artikel ook de nieuwste artikelen lezen in koffieTcacao magazine? Klik hier voor een abonnement!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

LAATSTE NIEUWS

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT