koffiedrippers

5x oogstrelende koffiedrippers

Waarschuwing! dit bericht is gevaarlijk voor koffiegeeks. Bij verhoogde hartslag: raadpleeg je bankrekening. 

Espro Bloom Poor Over Brewer 

Met een innovatief, gepatenteerd microfilter voor betere extractie is de nieuwe Espro Bloom een must-have. Dankzij de steile helling en het unieke filter is de doorlooptijd korter, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 
Prijs € 45
koffietcacao.nl/webshop 

Loveramics Brewers Drippers Set 

De nieuwe drippers-set van Loveramics is ontworpen door de prijswinnende designer Simon Stevens. De drie drippers hebben allemaal een verschillende snelheid: langzaam, normaal en snel. 
Prijs € 37,95  
loveramics.com

Kalita Wave Sagan Ceramic Dripper

Een samenwerking tussen Kalita en het merk Hasamiyaki heeft geresulteerd in de Sagan dripper, gemaakt van zandsteen en traditioneel pottenbakkersklei uit Amakusa, Kumamoto. 
Prijs € 21
kurasu.kyoto

Origami Dripper

Een oogstrelende dripper in de vorm van origami, gemaakt van Mino-porselein van Origami Japan, met twintig ‘ribben’ gemaakt voor het beste resultaat in je kop. 
Prijs € 23,95 
kurasu.kyoto 

V60 Dripper 02 Kasuya Model 

Om de 4:6 methode van Tetsu Kasuya, winnaar van de 2016 World Brewers Cup, te ondersteunen heeft Hario samen met de kampioen de V60 ceramic Kasuya size 2 dripper ontwikkeld. Een dripper die het toelaat om met dezelfde grove maling een sterkere koffie te zetten. 
Prijs € 34,95
bol.com

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.