koffiedrippers

5x oogstrelende koffiedrippers

Waarschuwing! dit bericht is gevaarlijk voor koffiegeeks. Bij verhoogde hartslag: raadpleeg je bankrekening. 

Espro Bloom Poor Over Brewer 

Met een innovatief, gepatenteerd microfilter voor betere extractie is de nieuwe Espro Bloom een must-have. Dankzij de steile helling en het unieke filter is de doorlooptijd korter, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 
Prijs € 45
koffietcacao.nl/webshop 

Loveramics Brewers Drippers Set 

De nieuwe drippers-set van Loveramics is ontworpen door de prijswinnende designer Simon Stevens. De drie drippers hebben allemaal een verschillende snelheid: langzaam, normaal en snel. 
Prijs € 37,95  
loveramics.com

Kalita Wave Sagan Ceramic Dripper

Een samenwerking tussen Kalita en het merk Hasamiyaki heeft geresulteerd in de Sagan dripper, gemaakt van zandsteen en traditioneel pottenbakkersklei uit Amakusa, Kumamoto. 
Prijs € 21
kurasu.kyoto

Origami Dripper

Een oogstrelende dripper in de vorm van origami, gemaakt van Mino-porselein van Origami Japan, met twintig ‘ribben’ gemaakt voor het beste resultaat in je kop. 
Prijs € 23,95 
kurasu.kyoto 

V60 Dripper 02 Kasuya Model 

Om de 4:6 methode van Tetsu Kasuya, winnaar van de 2016 World Brewers Cup, te ondersteunen heeft Hario samen met de kampioen de V60 ceramic Kasuya size 2 dripper ontwikkeld. Een dripper die het toelaat om met dezelfde grove maling een sterkere koffie te zetten. 
Prijs € 34,95
bol.com

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Haarlemse Taru Coffee Studio zette Lucas een Orea V3 MK3 met een gewassen gesha uit Guatemala. 

De koffiecultuur wordt vaak beschreven aan de hand van ‘golven’. Een van de bekendste is third wave coffee, maar wat betekent die term?

Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, dit cookie dough ijs recept is lekker én maak je eenvoudig zelf!