Koffiekenner word je zo

Handboek: Koffiekenner word je zo

Als je net als de gemiddelde Nederlander drie kopjes koffie per dag drinkt, wordt het misschien tijd om dit kopje zwart goud wat beter te leren kennen. Het boek Koffiekenner word je zo voorziet in een eerste stap.

Koffiekenner word je zo van Sébastien Racineux en Chung-Leng Tran is een praktisch handboek met leuke, nuttige informatie op het gebied van koffie. De auteurs gaan in op alle facetten van het koffiezetten: van de waterkwaliteit, het branden van koffie, de diverse zetmethoden en uiteraard mag de geschiedenis van het koffiezetten niet ontbreken.

Volg de boon vanaf zijn oorsprong tot op je keukentafel, leer je eigen smaak definiëren, bekwaam je zelf in latte art en lees over slow coffee. Kortom, geniet van alle tips waarmee de auteurs je overladen totdat je een volwaardig thuisbarista bent!
De koffiebijbel Koffiekenner word je zo – voorzien van allerlei handige illustraties en infographics – is vanaf woensdag 5 oktober te koop bij de betere boekhandel óf online.
Titel: Koffiekenner word je zo
ISBN: 9789461431554
Prijs: €22,50,-

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

LAATSTE NIEUWS

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT