L’OR Gouden Streken

Nederlandse acteurs in koffie gedoopt

Vanavond is de première van Nederlands Film Festival in Utrecht. Voor de gelegenheid portretteerde kunstenaar Anthony Vauléon zes Nederlandse acteurs met gebruik van…koffie!

In de aanloop naar het Nederlands Film Festival (woensdag 21 september t/m 30 september) onthulden actrices Imanuelle Grives en Terence Schreurs de koffieportretten van zichzelf en collegae Eva Duijvestein, Daniël Boissevain, Sigrid ten Napel en Beau Schneider die behoren tot de expositie L’OR Gouden Streken. De portretten zijn geschilderd door de Frans-Nederlandse kunstenaar Anthony Vauléon met L’OR ESPRESSO koffie, hoofdsponsor en gouden partner van het NFF.

L’OR Gouden Streken

 

L’OR Gouden Streken

De koffieportretten zijn te bewonderen in het NFF festivalhart in het Oude Postkantoor op de Neude in Utrecht. Willemien van Aalst, directeur van het Nederlands Film Festival vertelde tijdens de lancering: “We zijn blij dat L’OR ESPRESSO zich voor twee jaar als gouden partner aan ons verbonden heeft en dit is de eerste manifestatie hiervan. De verschillende koffieportretten spreken tot de verbeelding. Overigens zijn deze acteurs niet willekeurig gekozen: zij spelen allen een rol in een film of televisiedrama die tijdens het NFF in première gaat.”

L’OR Gouden Streken

 

Eigen koffieportret

Voorbijgangers konden tijdens opening van de expositie ook hun eigen mini-koffieportret laten schilderen. “Uiteraard onder het genot van een kopje L’OR ESPRESSO”, voegde Mariken Kimmels, Marketing directeur Jacobs Douwe Egberts Nederland, toe. “L’OR ESPRESSO staat voor goud en eersteklas koffiebonen. Het Nederlands Film Festival is bekend van de uitreiking van de Gouden Kalveren. Wat dat betreft zijn we een gouden match. Naast deze L’OR Gouden Streken expositie en het L’OR Gouden Kalveren Gala zijn we overal op het festival te vinden om de bezoeker te trakteren op heerlijke koffiemomenten.”

L’OR Gouden Streken

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Theeboek van Veerle Stoffels leer je alles over thee. Van theesoorten tot recepten, zoals het lenterecept aardbeien met matcha latte. 

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!