koffieTcacao 23

koffieTcacao 23: ik ga op reis en neem mee

Bakken in de zon, barbecueën, cocktails drinken, zwemmen en even helemaal niets doen, zijn ingrediënten die van elke zomer een succes maken. Voeg daar koffieTcacao 23 aan toe en deze zomer kan niet meer stuk. 
In koffieTcacao 23 nemen we je mee op reis naar Boedapest, Peru, Thailand, Dubai, Engeland, Shanghai en Colombia, maar ook naar Waalre, Leuven, Haarlem, Utrecht, Eindhoven en Mechelen. En dan hebben het nog niet eens over de zomerbestemmingen van de huidige Nederlandse én Belgische baristakampioenen. Merijn Gijsbers, Esther Maasdam, Nick Vink, Tom Janssen, Jaantje van Damme en Daniella René Nyström deelden allen hun vakantieplannen met ons, want ze kunnen toch niet altijd maar koffie zetten, schenken en cuppen? Jij daarentegen kunt wel elke dag oefenen om een van de Tia Maria koffiecocktails uit deze editie te perfectioneren. Zo droom je makkelijk weg bij het lezen over deze verre bestemmingen. Of inspireert het je om de volgende dag de trein of auto te pakken en een rondje te doen langs de beste choco, thee en koffieadressen in Nederland en België.

 

Lees en leer met koffieTcacao 23

Naast je verheerlijken bij de vele bestemmingen valt er ook weer genoeg te leren dit nummer. Zo vertelt Richard Schukkink je alles over de chemie van thee, lees je wat kombucha nou precies is en hoe je het zelf maakt, geeft Rob Clarijs zijn favoriete koffierecept prijs in de nieuwe rubriek Barista aan Zet, pluizen we de Moccamaster uit in de Testbank en kan je ‘koken’ met witte chocolade. Wat een nummer!
Waar lees jij koffieTcacao 23 deze zomer? Deel jouw moment op Instagram en gebruik de hastag #ktcopvakantie. Maak er een prachtige zomer van!


koffieTcacao 23 is nu verkrijgbaar in de grotere boekhandels voor € 5,99!


 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Kan jouw moeder, vrouw of vriendin geen dag zonder koffie? Als koffiefanaat vallen deze Moederdag cadeaus dan zeker in de smaak.

De traditionele versie van deze Griekse taart (Karydopita) is vrij machtig, maar deze versie met koffie, is een stuk lichter. Aan de (be)slag!

De Eenhoorn is het enige bedrijf dat de thee van madame Tseng in Nederland verkoopt. Oprichter Binet Brasser deelt haar La Maison des Trois Thés-favorieten en een verfrissend ijssthee recept.