koffieTcacao 24

koffieTcacao 24: kale bomen, volle pagina’s

Daar is-ie dan: onze herfsteditie, koffieTcacao 24. Begrijp ons niet verkeerd, wij houden van de zomer. Deze kan ons zelfs niet lang genoeg duren, maar hoe meer we aan deze editie werkten, des te moeilijker werd het wachten tot het nummer er was.

En nu mogen we eindelijk al het moois uit koffieTcacao 24 met jullie delen. Wat kan je allemaal verwachten? We interviewden Evi Hanssen in het Antwerpse Butchers Coffee, legden vijf stellingen voor aan zes Q-graders uit Nederland en België, brachten zes fanatieke thuisbarista’s in beeld, vertellen je alles over origine chocoladedranken, nemen je mee op theereis naar Laos en koken eend met chocolade-wijnsaus en kersen.

 

koffieTcacao 24 brengt je op de hoogte

In 100 pagina’s kunnen we nog veel meer kwijt, zo lees je wat A2 melk nu precies is, tippen je over alle goede KTC-plekken in Helsinki, reviewen we drie espressobar; Mad Hat, Cafuné Espresso bar en Capriole, leer je over het MJF Centre van Dilmah thee in Sri Lanka, nemen we de Eureka Atom onder de loep en vertelt Richard Schukkink je alles over de filter!

Kortom, in 100 pagina’s kan je best wat vertellen. Nu is het aan jou om dit te lezen! Maak er een mooie herfst van met koffieTcacao 24.


koffieTcacao 24 is nu verkrijgbaar in de grotere boekhandels voor € 5,99!


Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Haarlemse Taru Coffee Studio zette Lucas een Orea V3 MK3 met een gewassen gesha uit Guatemala. 

De koffiecultuur wordt vaak beschreven aan de hand van ‘golven’. Een van de bekendste is third wave coffee, maar wat betekent die term?

Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, dit cookie dough ijs recept is lekker én maak je eenvoudig zelf!