Daar is-ie dan: onze herfsteditie, koffieTcacao 24. Begrijp ons niet verkeerd, wij houden van de zomer. Deze kan ons zelfs niet lang genoeg duren, maar hoe meer we aan deze editie werkten, des te moeilijker werd het wachten tot het nummer er was.
En nu mogen we eindelijk al het moois uit koffieTcacao 24 met jullie delen. Wat kan je allemaal verwachten? We interviewden Evi Hanssen in het Antwerpse Butchers Coffee, legden vijf stellingen voor aan zes Q-graders uit Nederland en België, brachten zes fanatieke thuisbarista’s in beeld, vertellen je alles over origine chocoladedranken, nemen je mee op theereis naar Laos en koken eend met chocolade-wijnsaus en kersen.
koffieTcacao 24 brengt je op de hoogte
In 100 pagina’s kunnen we nog veel meer kwijt, zo lees je wat A2 melk nu precies is, tippen je over alle goede KTC-plekken in Helsinki, reviewen we drie espressobar; Mad Hat, Cafuné Espresso bar en Capriole, leer je over het MJF Centre van Dilmah thee in Sri Lanka, nemen we de Eureka Atom onder de loep en vertelt Richard Schukkink je alles over de filter!
Kortom, in 100 pagina’s kan je best wat vertellen. Nu is het aan jou om dit te lezen! Maak er een mooie herfst van met koffieTcacao 24.
koffieTcacao 24 is nu verkrijgbaar in de grotere boekhandels voor € 5,99!