koffieTcacao 25

koffieTcacao 25: onze 5 jaar jubileumeditie!

KoffieTcacao bestaat vijf jaar! En dat is niet niks. Althans dat vinden wij. In de afgelopen 5 jaar maakten 25 magazines, elk tot de nok toe gevuld met koffie-, thee- en chocoladeverhalen. We interviewden de meest uiteenlopende mensen, bezochten de leukste zaken, reisden de wereld over en deden elk nummer weer nieuwe kennis op. Zo ook in deze koffieTcacao 25 jubileumeditie.
Omdat een jubileumnummer niet zomaar voorbij mag gaan hebben we wat extraatjes toegevoegd. In samenwerking met The Amsterdam Coffee Festival maakten we de Specialty Coffee map of Amsterdam en Norman Mazel van de Douqué group hielp ons mee met het maken van een toffe uitklapposter, waarmee je alles leert over de koffieregio Huila in Colombia. De chocolade-5 op de voorkant maakten onze vrienden van Barry Callebaut speciaal voor ons van hun nieuwe karamelchocolade; ziet er goed uit he? Hij smaakt minstens net zo lekker.

koffieTcacao 25 jubileumeditie

In dit jubileumnummer brengen we je ook het verhaal van Nate Hodge, mede-oprichter van Raaka chocolade uit New York, gaan we in gesprek met powerfoodie Rens Kroes, leggen we je alles uit over fermentatie, testen we de nieuwe Solis Barista Triple Heat, maak je kennis met zes visionairs gefotografeerd door Platon voor de jaarlijkse Lavazza kalender, geven we je drie tips voor lekkere desserts in samenwerking Jamie Magazine en reizen we af naar Athene, land van de freddo espresso.
Geniet van deze jubileumeditie en blijf ons de komende jaren zeker volgen, want de koek is nog lang niet op!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.