koffieTcacao 26

KOFFIETCACAO #26: NIEUW!

Winter of lente? het gaat alle kanten op met de temperatuur maar gelukkig is daar de stabiele factor koffietcacao! in koffietcacao 26 nemen we je weer mee op een 100 pagina’s dikke ontdekkingsreis.
Ditmaal bezoeken we verre bestemmingen als Iran, op zoek naar thee, Mexico-stad, voor de gevorderde citytripper, we doen Costa Rica aan voor de all-woman koffie van Bean Voyage en Madelé Mouton doet een boekje open over Afrikaanse rooibosthee in het algemeen en die van haar Carmién Tea.

In koffieTcacao 26 vertellen je meer over bladroest en we doen een grondige test met 18 to-go bekers. Welke beker is perfect voor wat jij wilt?
Natuurlijk is er ook ruimte voor lekkers in koffieTcacao 26, zo kan je aan de slag met de uitgebreide recepten van Yotam Ottolenghi en met de heerlijke zeebaars in oolong-saffraanbouillon van Martijn Korving van Zino Urban Bistro. Hidde de Brabander vertelt op zijn beurt weer over smakelijke dingen, zijn passie voor patisserie is niet te stuiten.
Iedereen die een dubbelleven leidt of hierover droomt kan zich laten inspireren door de vier koffiemensen die we op de gevoelige plaat vast legden voor koffieTcacao 26. De voorkant is wezenlijk anders dan de achterkant.
En hebben we het al gehad over onze covers? Het zijn er maar liefst vier, allen geïllustreerd door onze vrienden van de Department of Brewology. Verzamel ze allemaal!

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

LAATSTE NIEUWS

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Recept voor kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Lekker kaneelbroodjes recept uit het nieuwe boek ‘Boulangerie.’, waarin Hidde de Brabander een ode brengt aan brood in alle soorten en maten.

Lees verder »