Niet één maar drie covers hebben we laten drukken voor koffieTcacao 30. De klassieke botanische plantentekeningen zijn de inspiratie geweest voor de illustraties van Becca Turner. Een ode aan de planten waar we al dit lekkers aan te danken hebben.
In koffieTcacao 30 aandacht voor single origin koffies uit de supermarkt, hoe je een Tea Master wordt, het ‘einde’ van de chocolade zoals wij deze kennen en tourrenner Ramon Sinkeldam die vertelt over zijn passie voor koffie. Ook nemen we je in koffieTcacao 30 mee naar Burundi met een fotoreportage van Long Miles Coffee, naar Taiwan met Dorien en Geert van MIST en naar Milaan met ons KTC team.
koffieTcacao 30: eten en keten
En wat eten we bij het lezen van de nieuwste koffieTcacao? Wat dacht je van een koffie-vistaco van Zino Urban Bistro of een espresso-raw chocoladetaart uit het nieuwe kookboek Andere Koek.
Wil je alles weten over het fenomeen Blockchain, maar dan met betrekking tot KTC. Dan zit je met koffieTcacao 30 ook goed. Margo Potma legt het je haarfijn uit in haar artikel Blockchain; keten via de ketting.
Vanzelfsprekend praten we je ook weer bij over de nieuwste machines, evenementen en gadgets, testen we een koffie, thee en chocolade en gaan we op bezoek bij vier toffe hotspots.