Moederdag

KTC moederdag cadeautips

Elke dag zou natuurlijk een goede dag moeten zijn om jouw nummer één te laten zien hoeveel je om haar geeft, maar op zondag 8 mei mag je nét even dat beetje extra uit de kast trekken. Met deze vijf koffie-, thee- en cacao moederdag cadeautips zet jij jouw moeder(s) dit jaar flink in het zonnetje.

Moederdag thee

Hartverwarmend

Met de moederdagpakketten van Frank About Tea verwarm je gegarandeerd jouw moeders hart.Je hebt de keuze uit drie pakketten waarvan de thee direct van de theeplantages in Kenia en Sri Lanka komt. Bestel vóór woensdag 4 mei 17:00 uur om zeker van te zijn dat jouw moeder haar thee op tijd binnen krijgt.

Prijs €19,50 – €39,50

Verkrijgbaar online

Voor jouw favoriete human bean

Bij DAK Coffee Roasters in Amsterdam vind je de meest bijzondere koffies. Van een thermal shock pink bourbon uit Colombia tot een natural geisha uit Bolivia. Geen enkele koffie van DAK komt met een doorsnee smaakprofiel… of naam. Vertel jouw moeder dat zij voor jou one in a million is met een zakje Honey Yuzu, Jammy Plum, Candy Pop of Lolita. 

Prijs €17,00 – €46,00

Verkrijgbaar in de bar en online

Chocolade & Champagne

Zeg het met bubbels en bonbons! Het moederdagpakket van Friandries Chocolates bestaat uit een fles Tradition Meunier champagne, een doos met 10 stuks marshmallow fluff- en fruithartjes en drie verschillende vegan candybars met spannende smaken. Tot morgen online te bestellen, daarna nog verkrijgbaar in de winkel in Tilburg.

Prijs €56,50

Verkrijgbaar in de winkel en online

Kleur bekennen

Laat de belangrijkste vrouw(en) in je leven zien dat ze er kleur aan geeft met de Nomad Travel Mug van Loveramics. Deze dubbelwandige meeneembeker is gemaakt van hoogwaardig porselein waardoor je langer van je warme of koude dranken kunt genieten. De Nomad mok is verkrijgbaar in wel vijftien kleuren. Welke geef jij cadeau? 

Prijs €25,00

Verkrijgbaar in onze online shop

Moederdagtaart

Na alles wat je ooit hebt mispeuterd, ziet je mama je nog steeds even graag. Het minste wat je kan doen is haar deze taart cadeau doen, denken we dan. Joost Arijs ⁠slaat de spijker weer op de kop met deze moederdagtaart én caption. Het is dan wel geen koffie-, thee- of cacaocadeau, maar deze roze uitschieter mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje van Moederdag cadeautips. En wie houdt er nu niet van taart? 

Prijs €36,90

Verkrijgbaar online en in de winkel in Gent

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Haarlemse Taru Coffee Studio zette Lucas een Orea V3 MK3 met een gewassen gesha uit Guatemala. 

De koffiecultuur wordt vaak beschreven aan de hand van ‘golven’. Een van de bekendste is third wave coffee, maar wat betekent die term?

Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, dit cookie dough ijs recept is lekker én maak je eenvoudig zelf!