KTC#18 is uit!

 

De nieuwe editie van koffieTcacao magazine is vanaf vandaag 11 maart overal verkrijgbaar! En KTC#18 is er zeker één om aan je collectie toe te voegen! Deze editie kent namelijk maar liefst vier verschillende covers.

Toen wij op de redactie hoorden dat de The Department of Brewology in opdracht van het Amsterdam Coffee Festival (18-20 mrt) en London Coffee Festival (7-10 april) een serie illustraties had gemaakt die onze filosofie over koffie weerspiegelen, was de keuze voor de KTC-cover snel gemaakt. Of eigenlijk covers dus. De serie Make Coffee Not War bestaat uit vier te gekke illustraties, die in deze rumoerige tijden weinig uitleg nodig hebben. En omdat kiezen niet altijd beter is gaan we voor delen; vier covers dus voor KTC#18!

Make Coffee Not War

The Department of Brewology wordt geleid door David Salinas, die zijn brood verdient als illustrator, maar ook een fanatieke thuisbarista is. Met veel plezier verkent hij de kunst van het koffiezetten. Om nieuwe technieken te ontdekken of alles te weten te komen over de perfecte extractie kijkt hij af  bij bloggers als James Hoffmann, David Walsh, Aaron Blanco, Lorenzo Perkins & Brian W. Jones.

Help mee

De vier illustraties van The Department of Brewology zijn als posters verkrijgbaar tijdens het Amsterdam Coffee Festival in de Westergas fabriek. De opbrengst van de posters gaat naar Project Waterfall en wordt besteed aan een schoon drinkwater project in Tanzania.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT