NIEUW: La Marzocco KB90

 

Een italiaanse droom voor elke barista. De nieuwe la marzocco kb90 is speciaal ontworpen voor een natuurlijke workflow en output en brengt dankzij een revolutionair vergrendelsysteem van de filterdragers een einde aan de barista-arm.

Innovatie is La Marzocco’s middle name. De Italiaanse grootmacht werkte mee aan het ontwerp en de realisatie van de Modbar, de eerste espressomachine die zich onder de bar bevindt. En vorig jaar keken we met zijn allen uit naar de prachtige Leva avant-la-lettre espressomachine. En dit jaar staan de schijnwerpers op… de La Marzocco KB90!
De nieuwe espressomachine is vernoemd naar Kent Bakke, voormalig CEO van La Marzocco International en nu voorzitter van het Raad van Bestuur. “Met de ontwikkeling van de straight-in portafilter hebben we een machine gemaakt die voorgoed de interactie tussen machine en barista verbetert”, zegt Bakke. Naast het vernieuwde en gepatenteerde vergrendelingssysteem, worden koffieresten in de groep na het verwijderen van de filterdrager automatisch met stoom en heet water verwijderd. Een op een algoritme gebaseerd systeem zorgt er daarnaast voor dat de extractie van de espresso automatisch stopt bij het gewenste gewicht en de stoompijp voelt altijd koel aan. Grazie mille La Marzocco!

THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL

Benieuwd naar de nieuwe espressomachine? Tijdens The Amsterdam Coffee Festival kun je hem bij The La Marzocco Innovation Club (stand T07) niet alleen bekijken, maar ook uitproberen! Reken op de hulp van Nederlandse baristakampioenen Lex Wenneker, Yakup Aydin, Coen van Sprang en Zejevaun Janga.
Tickets voor The Amsterdam Coffee Festival koop je hier. Met de kortingscode KTC225 koop je nu twee standaard tickets voor 25 euro!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT