Minor Figures bij Albert Heijn

NIEUW: Minor Figures bij Albert Heijn

Goed nieuws voor oververhit Nederland en België! Sinds kort ligt de cold brew koffie van het Londense Minor Figures bij Albert Heijn in de schappen. Gericht op millennials die steeds bewuster leven, ontwierp Minor Figures een vegan ijskoffie die niet alleen gezond is, maar ook de kwaliteit van specialty coffee waarborgt.

 

Alternatief

Oprichter Stuart Forsyth vond dat de wereld van ready-to-drink ijskoffies eens flink door elkaar geschud moest worden en creëerde een alternatief voor de suikerrijke koffiesmaak milkshakes die ijskoffies volgens hem vaak waren. Het resultaat: een nieuwe zuivelvrije ijskoffie zonder toegevoegde suikers én gemaakt van de best verkrijgbare single origin arabica koffie.

 

Slow and cold

Maar hoe krijg je dat voor elkaar, zo’n gezonde ijskoffie? Minor Figures brouwt zijn koffie in een eigen microbrouwerij in Hackney, oost Londen, en gebruikt daarbij de ‘slow-and-cold’ methode. Dit betekent een extractie met koud, gefilterd water voor maar liefst 18 uur. Op deze manier komt de natuurlijke zoetheid van de bonen naar boven en worden toegevoegde suikers overbodig.
Gezond en super verfrissend dus! En vanaf nu gewoon verkrijgbaar bij jou om de hoek! Voor €1.89 koop je één van de drie smaken – black coffee, iced mocha of iced latte- van Minor Figures bij Albert Heijn.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Van het landschap tot het klimaat en van de rassen tot het smaakprofiel: ontdek alles over de theeregio Darjeeling in India.

De mooie stad achter de duinen is ook van de specialty coffee. De afgelopen jaren openden hier steeds meer koffiezaken hun deuren.

Een 100% duurzame koffieverpakking die de beste bescherming biedt voor de koffiebonen: Packiro legt uit waarom dit een lastige kwestie is