Minor Figures bij Albert Heijn

NIEUW: Minor Figures bij Albert Heijn

Goed nieuws voor oververhit Nederland en België! Sinds kort ligt de cold brew koffie van het Londense Minor Figures bij Albert Heijn in de schappen. Gericht op millennials die steeds bewuster leven, ontwierp Minor Figures een vegan ijskoffie die niet alleen gezond is, maar ook de kwaliteit van specialty coffee waarborgt.

 

Alternatief

Oprichter Stuart Forsyth vond dat de wereld van ready-to-drink ijskoffies eens flink door elkaar geschud moest worden en creëerde een alternatief voor de suikerrijke koffiesmaak milkshakes die ijskoffies volgens hem vaak waren. Het resultaat: een nieuwe zuivelvrije ijskoffie zonder toegevoegde suikers én gemaakt van de best verkrijgbare single origin arabica koffie.

 

Slow and cold

Maar hoe krijg je dat voor elkaar, zo’n gezonde ijskoffie? Minor Figures brouwt zijn koffie in een eigen microbrouwerij in Hackney, oost Londen, en gebruikt daarbij de ‘slow-and-cold’ methode. Dit betekent een extractie met koud, gefilterd water voor maar liefst 18 uur. Op deze manier komt de natuurlijke zoetheid van de bonen naar boven en worden toegevoegde suikers overbodig.
Gezond en super verfrissend dus! En vanaf nu gewoon verkrijgbaar bij jou om de hoek! Voor €1.89 koop je één van de drie smaken – black coffee, iced mocha of iced latte- van Minor Figures bij Albert Heijn.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.