Search
Close this search box.

Opening 3e Nespresso Boutique in Amsterdam

Gisteravond was de feestelijke, besloten opening van de Nespresso Boutique aan de Heiligeweg in Amsterdam. Vanaf morgen kunnen liefhebbers van Nespresso er zeven dagen per week terecht. Naast de Nespresso boutiques aan het Gelderlandplein en de P.C. Hooftstraat is de Boutique aan de Heiligeweg de 3e Nespresso Boutique in Amsterdam.

 

Boutique Heiligeweg binnenkant

 

Uitbreiding retailnetwerk


De opening van de Nespresso Boutique aan de Heiligeweg in Amsterdam is onderdeel van de nieuwe fase waarin Nespresso zich volledig focust op de uitbreiding van haar eigen retailnetwerk op A-locaties. Dit jaar en begin volgend jaar worden er in totaal negen Nespresso stand-alone Boutiques geopend, waar de nieuwe Boutique aan de Heiligeweg in Amsterdam er één van is. Eerder dit jaar zijn nieuwe Boutiques geopend in Maastricht, Rotterdam, Haarlem en Utrecht en in Amsterdam aan het Gelderlandplein. Hiermee verdrievoudigt Nespresso het aantal zelfstandige Boutiques in Nederland. De locatie van de nieuwe Boutique aan de Heiligeweg is gekozen vanwege de gunstige ligging. Mark Ruijgrok, Algemeen Directeur Nespresso Nederland: “De ruime opzet van deze centraal gelegen Boutique geeft ons de mogelijkheid om koffieliefhebbers in Amsterdam de expertise van onze koffiespecialisten te laten ervaren en onze Masterclasses te ontdekken.” Een vast onderdeel van elke Nespresso Boutique is het recyclepunt. Hier kunnen gebruikte Nespresso capsules worden ingeleverd.

Opening Boutique Heiligeweg

Piet Paris


De Boutique aan de Heiligeweg is gisteravond intiem geopend voor pers en relaties. Tijdens deze feestelijke avond gaf Selah Sue een mini-concert ter ere van de opening. Daarnaast bewerkte mode-illustrator Piet Paris een Nespresso machine die de komende tijd in deze nieuwe Boutique te bewonderen is.

 

 

Meer info


Meer informatie over andere Nespresso verkooppunten vind je op Nespresso.com en in de Nespresso app.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.

Hoe je het perfecte latte art hartje maakt? Rob Clarijs legt het stap voor stap uit, dus begin maar vast met opschuimen!

Bean-to-bar chocolade smaakt beter. Letterlijk en figuurlijk. Ontdek in deze drie chocoladewinkels je (nieuwe) favoriete bean-to-bar reep.