Nespresso creatista website

Nespresso lanceert Creatista Plus

Voor een goede koffie met heerlijk zacht melkschuim hoef je de deur niet meer uit. Nespresso heeft een nieuwe machine, de Creatista Plus. Het apparaat van geborsteld roestvrij staal beschikt over een volwaardige melkopschuimer, waardoor je thuis óf op werk ook micro-foam creëert geschikt om latte-art te schenken. 
De Creatista Plus combineert het gebruiksvriendelijke Nespresso-systeem en geavanceerde melkopschuimtechnologie. Dankzij het automatische stoompijpje van de Creatista Plus kun je de melk opschuimen tot de textuur en temperatuur van je voorkeur. Perfect om thuis, latte-art mee te maken als een echte barista.

 

Eenvoudige bediening

De Creatista Plus biedt koffieliefhebbers veel functies en recepten. Ieder recept is geprogrammeerd met de perfecte melkschuimtextuur- en temperatuur, al kunnen de instellingen makkelijk gewijzigd worden. Er is in totaal keuze uit acht verschillende koffierecepten. Er zijn elf temperatuurinstellingen en acht verschillende niveau’s in melktextuur beschikbaar. Waaronder ‘micro schuim’, perfect voor het maken van latte art. Allen te kiezen via het digitale display.

Nespresso creatista plus

 

Aan de slag met de Creatista Plus

De bediening van de machine is eenvoudig. Selecteer een koffie, vul de melkkan en plaats deze op de temperatuursensor. De melk wordt automatisch verwarmd tot de ideale temperatuur. Vervolgens schuimt het stoompijpje de melk op tot de juiste textuur en temperatuur, of het nu gaat om het een cappuccino, caffè latte of een flat white. Tot slot wordt het stoompijpje automatisch gereinigd.

 

Een strak design

Met zijn exterieur van geborsteld roestvrij staal, afgeronde hoeken en chromen details is de Creatista Plus een mooie toevoeging aan ieders keuken. Het apparaat wordt geleverd met een melkkan. De Creatista Plus is ontwikkeld in samenwerking met Breville. Het Australische keukenapparatuurmerk staat bekend om zijn innovaties en stijlvolle moderne designs.
De nieuwe Nespresso Creatista Plus heb je al in huis voor € 499,-. en is exclusief verkrijgbaar bij Nespresso Boutiques en online via www.nespresso.com


Wil je naast dit artikel ook de nieuwste artikelen lezen in koffieTcacao magazine? Klik hier voor een abonnement!


 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.

Met de workshops van Cupp til je jouw (thuis)barista skills naar een hoger niveau. We gingen met de Utrechtse koffiebar in gesprek over hun workshops.

De WDT-tool wordt gebruikt om de gemalen koffie door te roeren, waardoor de koffie beter verdeeld is in de filterdrager.