Voor een goede koffie met heerlijk zacht melkschuim hoef je de deur niet meer uit. Nespresso heeft een nieuwe machine, de Creatista Plus. Het apparaat van geborsteld roestvrij staal beschikt over een volwaardige melkopschuimer, waardoor je thuis óf op werk ook micro-foam creëert geschikt om latte-art te schenken.
De Creatista Plus combineert het gebruiksvriendelijke Nespresso-systeem en geavanceerde melkopschuimtechnologie. Dankzij het automatische stoompijpje van de Creatista Plus kun je de melk opschuimen tot de textuur en temperatuur van je voorkeur. Perfect om thuis, latte-art mee te maken als een echte barista.
Eenvoudige bediening
De Creatista Plus biedt koffieliefhebbers veel functies en recepten. Ieder recept is geprogrammeerd met de perfecte melkschuimtextuur- en temperatuur, al kunnen de instellingen makkelijk gewijzigd worden. Er is in totaal keuze uit acht verschillende koffierecepten. Er zijn elf temperatuurinstellingen en acht verschillende niveau’s in melktextuur beschikbaar. Waaronder ‘micro schuim’, perfect voor het maken van latte art. Allen te kiezen via het digitale display.
Aan de slag met de Creatista Plus
De bediening van de machine is eenvoudig. Selecteer een koffie, vul de melkkan en plaats deze op de temperatuursensor. De melk wordt automatisch verwarmd tot de ideale temperatuur. Vervolgens schuimt het stoompijpje de melk op tot de juiste textuur en temperatuur, of het nu gaat om het een cappuccino, caffè latte of een flat white. Tot slot wordt het stoompijpje automatisch gereinigd.
Een strak design
Met zijn exterieur van geborsteld roestvrij staal, afgeronde hoeken en chromen details is de Creatista Plus een mooie toevoeging aan ieders keuken. Het apparaat wordt geleverd met een melkkan. De Creatista Plus is ontwikkeld in samenwerking met Breville. Het Australische keukenapparatuurmerk staat bekend om zijn innovaties en stijlvolle moderne designs.
De nieuwe Nespresso Creatista Plus heb je al in huis voor € 499,-. en is exclusief verkrijgbaar bij Nespresso Boutiques en online via www.nespresso.com
Wil je naast dit artikel ook de nieuwste artikelen lezen in koffieTcacao magazine? Klik hier voor een abonnement!