zomerdranken

4x nieuwe zomerdranken

Houd je hoofd deze zomer koel met vier heerlijke nieuwe dorstlessers. allemaal met koffie, thee óf cacao erin verwerkt. 

Hi-Five Ice Tea

Yaya Kombucha uit Amsterdam introduceert Hi-Five Ice Tea: ijsthee met botanicals in drie smaken Zwarte Thee Gember, Jasmijn Thee Perzik en de Groene Thee Yuzu. Biologisch, laag in suiker en licht sprankelend, is dit de perfecte drank op een lekkere zomerdag.
Prijs € 5 voor een proefpakket met 3 ijstheeën | € 9,90 voor een sixpack
yayakombucha.com

Lot 61 Nitro Oatly Flat White

De Amsterdamse koffiebranderij Lot Sixty One bedacht een nitro-koffiedrank met plantaardige melk. Volgens de branderij een hit als je van (vegan) milkshakes of chocomelk houdt. Gemaakt met de Zimala espressoblend, Oatly haverdrank en koolzuurgas laat het drankje smaken van steenfruit en ahorncrème en een prettige tinteling achter in de mond. Koelen, schudden en genieten maar!
Prijs sixpack € 19
lot61.com

Kumasi Drinks

Journalist Lars Gierveld ontdekte tijdens een onderzoek naar de cacao-industrie in Ghana dat er bij het verwerken van cacaobonen tot chocolade liters sap vrijkomt. Dat dit sap meestal bij het afval belandt, vond Lars zonde. In Kumasi, de hoofdstad van de regio Ashanti, bedacht hij Kumasi Drinks waarbij cacaosap als basis dient voor een fris, fruitig drankje met smaaktonen van lychee en mango. Zonder toevoegingen is Kumasi een origineel alternatief voor sappen en soda’s. 
Prijs € 17 voor een sixpack
kumasi-drinks.nl

KOLD

Tweevoudig Belgisch baristakampioen, oprichter van koffieketen Viva Sara én theesommelier Peter Deprez ontwikkelde KOLD: natuurlijke ijsthee die in een handomdraai te bereiden zijn. Door de 15 gram thee-infusie op 1 liter of 75 gram op 5 liter koud water te mengen, geniet je binnen vijf minuten van een lekkere ijsthee zonder toevoegingen. KOLD natural iced tea bestaat momenteel uit drie smaken: Power Pink, een zoete energieboost; Lovely Yellow, met een fris zuurtje en Passion Red, met evenwichtige aardse smaken. Een tip: KOLD is ook een goede basis voor zomerse mocktails!
Prijs € 5,10 voor 15 gram – 1 liter | Prijs grote horecaverpakkingen 75 gram voor 5 liter op aanvraag
koldicetea.com

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Theeboek van Veerle Stoffels leer je alles over thee. Van theesoorten tot recepten, zoals het lenterecept aardbeien met matcha latte. 

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!