Nino Willems presenteert Zilt & Zoet

De 23 jarige Nino Willems heeft ambitie. Zoveel ambitie dat hij van de Kromme Watergang** naar de Librije*** verhuist. Maar dit doet hij niet zonder een waardig afscheid.
De jonge sous chef nodigde KTC uit voor zijn Zilt & Zoet evenement bij de Kromme Watergang. Na een maand voorbereiden trakteerde Nino Willems zijn gasten op 9 gangen volledig in het teken van patisserie & desserts. Allen begeleid met lichtzoete wijnen, thee (Crusio) en koffie (Nespresso).

 

De stijl van Nino Willems is afgeleid van klassieke desserts maar ziet er totaal niet klassiek uit. Hij gebruikt op een bijzondere manier groentes, kruiden en bloemen in zijn desserts gecombineerd met nieuwe technieken en bereidingen. De natuur is een duidelijke inspiratiebron voor Nino.

Negen gangen zoet is niet niks maar de doordachte combinaties en opbouw van de gangen nemen je op een subtiele manier mee van overwegend hartig temidden van zoet naar alleen zoet en naar overwegend zoet met hartig zonder sugar rush. De finale met oesters en een shotje Mescal zet je weer met beide benen op de grond.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

GRATIS HOTSPOT GIDS

Download nu de gratis hotspot gids met daarin onze tips voor 30 toffe koffiezaken in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Den Haag en Rotterdam.