Oatly Hey Barista app
Advertorial

Oatly lanceert Hey Barista app

Vorige maand lanceerde Oatly de Hey Barista App. Een app die zich langzaam maar zeker gaat vullen met fijne koffiezaken, waar jij als koffieliefhebber kan genieten van lekkere specialty coffee. koffieTcacao dronk een bakkie met digital producer Jamie Aubin van Oatly die alles over de app vertelt.

Wat is de Hey Barista app?
Met de nieuwe app van Oatly ontdek je de beste koffiezaken in de stad, samengesteld door deskundige koffieliefhebbers die hun eigen stad door en door kennen. Of je nu op zoek bent naar een plek om te schrijven, een latte te halen of bij te praten met vrienden; de app helpt je bij het vinden van de juiste plek met geweldige koffie.” 

We zetten de functionaliteiten van de Hey Barista App op een rij
– Zoek naar nabijgelegen koffiezaken, op basis van je locatie.
– Blader door goede koffiezaken in andere steden waar je naartoe gaat.
– Lees de nieuwste editie van Hey Barista magazine met hierin exclusieve verhalen over de koffiewereld en de mensen die erin werken.
– De app laat momenteel een selectie zien van cafés uit Amsterdam, Barcelona en Sydney. Meer steden worden binnenkort toegevoegd.

Hoe kwam het idee voor een app tot stand?
Hey Barista begon als een jaarlijks magazine dat verspreid werd in koffiezaken over de hele wereld. Lezers vroegen steeds waar ze een exemplaar konden krijgen en waar ze goede koffie konden vinden. Daarom besloten we deze app te bouwen om onze verhalen en favoriete koffieplekken te delen.”

Oatly hey barista app

Aan welke criteria moet een koffiezaak voldoen om een plek in de app te verdienen?
De huidige 11 Amsterdamse koffiezaken zijn gekozen op basis van hun uniekheid en bijzondere karakter, beoordeeld door een panel van experts uit de koffiebranche.”

Dit zijn de 11 koffiezaken uit Amsterdam die de app hebben gehaald: Coffee District, Rum Baba, Five Ways , FUKU, Uncommon, Back to Black, Caffenation, Coffee Bru, Lot61, Good Beans, Saint-Jean.

Voor wie is Hey Barista Magazine en de -app bedoeld?
“Voor zowel de koffiegemeenschap als koffieliefhebbers. Op de Hey Barista-app – de digitale versie van het magazine – vertellen we verhalen over interessante en creatieve mensen in de koffiewereld: van een drag queen die ook barista is tot een kunstenaar die schildert met koffiedik. Binnenkort worden er nieuwe verhalen gepubliceerd, dus houd de app in de gaten!”


De Hey Barista app is te downloaden voor zowel Android als iOS.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

In mei lanceerde Lelit twee limited editions van de MaraX en Bianca. Voor KTC is dit een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met sales director Cristina Uzzi.