Paper & Tea

Paper & Tea: nieuw op de Nederlandse theemarkt

Laat de lente toe in je keuken met het stylish verpakte theeassortiment van Paper & Tea. Het Berlijnse merk is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland.

Onder het motto “Life is short, drink good tea” ontwikkelt Paper & Tea pure thee in een stylish jasje. Het specialty theemerk, dat in 2012 een eerste conceptstore opende in Berlijn, verkoopt alleen “whole-leaf, hand picked, single-garden” thee.

Paper & Tea heeft lang gezocht naar om wereldwijd de beste kleinschalige plantages te vinden, van Japan en Thailand tot Kenia, Zuid-Afrika Alle plantages hebben gemeen dat ze op een duurzaam en authentieke wijze te werk gaan. Dit betekent dat alle theebladeren met de hand geplukt worden. Daarnaast staan ze ook voor whole-leaf thee, dit is belangrijk voor de smaak en extractie van de thee.

 

Paper & Tea

 

Master Blends

Naast pure whole-leaf thee heeft Paper & Tea vijftien Master Blends ontwikkeld, elk met een eigen verhaal. De Master Blends dragen namen als Perfect DayDeep Asana en Sweet Lullaby en bestaan ook voor honderd procent uit natuurlijk ingrediënten.

Probeer bijvoorbeeld de zwarte Jackpot Derby blend met ondertonen van leer en tabak. Of waan je in zonnig Zuid Amerika nippend aan een cocktail met de groene Mint Julep met pepermunt en citroen.

P&T is verkrijgbaar bij o.a. De Bijenkorf. Een caddy met 40 gram losse thee, bijvoorbeeld ‘White Earl’, is verkrijgbaar vanaf € 11,-. De Master Blends zijn verkrijgbaar vanaf € 14,-. Het gehele assortiment vind je op www.paperandtea.com.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

LAATSTE NIEUWS

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT