Recept: Chai Latte

Recept: Pompoen Speculaas Chai Latte

Dit is chai, verrijkt met pompoen, verrijkt met speculaas. Liefde in een kopje, een warme knuffel voor je ziel. Je neemt luie zondagen, koude nachten en grote warme sokken, roert ze samen en giet ze in een kopje. Bam! Je krijgt de pompoen Speculaas Chai Latte.

 

Ingrediënten:
1 kopje melk
1 chai thee zakje
2 eetlepels speculaaskruiden
2 eetlepels pompoenpuree
1/4 theelepel chai of pompoentaart kruiden

 

Bereidingswijze:
Verwarm de melk tot het bijna kookt. Haal van het vuur en laat het theezakje 5 minuten trekken. Verwijder het theezakje en zet de melk terug op een laag vuur. Zodra de melk begint te stomen klop je de Speculaaskruiden en de pompoenpuree door elkaar. Breng op smaak met kruiden en serveer.

Tip: gebruik een melkopschuimer voor een heerlijke, zachte schuimlaag.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Recept voor kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Lekker kaneelbroodjes recept uit het nieuwe boek ‘Boulangerie.’, waarin Hidde de Brabander een ode brengt aan brood in alle soorten en maten.

Lees verder »

GRATIS HOTSPOT GIDS

Download nu de gratis hotspot gids met daarin onze tips voor 30 toffe koffiezaken in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Den Haag en Rotterdam.