Private Coffee Lease Coffee@Home

PRIVATE COFFEE LEASE

Een auto privé leasen is heel normaal. Net als kunst of misschien zelfs een wasmachine. Dus waarom geen koffiemachine voor thuis? coffee@home maakt het mogelijk met private coffee lease.

Koffieabonnementen van aanbieders zoals The Coffeevine en Roast doen het goed en zijn een uitkomst voor liefhebbers van filterkoffie. Maar ben je meer van de espresso’s of cappuccino’s en heb je geen zin je druk te maken over machineonderhoud en het op tijd bestellen van je bonen? Dan is private coffee lease van Coffee@Home misschien wel iets voor jou.

 

Wie een abonnement afsluit, heeft de keuze uit verschillende JURA koffiemachines. De Jura D6, Jura E8 en Jura S8 modellen werken stuk voor stuk met verse bonen. Wanneer je vier kopjes koffie per dag drinkt, loont een Coffee@Home private coffee lease abonnement in principe al. Een kopje koffie inclusief machine, service en onderhoud heb je al in huis vanaf €48,50 per maand omgerekend 40 cent per bakkie (berekend op basis van 120 kopjes per maand). De lease-contracten lopen voor een periode van vier jaar. Is jouw machine tussendoor stuk? Dan verzorgt Coffee@Home kosteloos de reparatie. Periodiek ontvang je ook een onderhoudskit en de in-house barista’s hebben voor iedere koffiemelange de ideale instellingen per machine bepaald en zorgen ervoor dat dit ook bij jou juist is afgesteld.

BEKIJK NU DE MOGELIJKHEDEN

Coffee@Home blends

Met een private coffee lease abonnement ontvang je iedere maand 2x500 gram van jouw favoriete blend. De koffiebranders van Coffee@Home hebben verschillende melanges samengesteld, die allen 100% Rainforest Alliance gecertificeerd zijn. Zo is de Optimoblend een milde koffie die zich kenmerkt door een fruitige smaak van jasmijn en bloedsinaasappel en de geur van amandel, waar de lichtzoete Divino blend zich meer laat definiëren door een kruidige smaak van vanille, nootmuskaat en peper.

 

Zelf testen

Twijfel je nog? Dan nodigt Coffee@Home je graag uit in het Experience Center in Barneveld, waar je zelf alle koffies kunt proeven en je verder kunt laten voorlichten over Private Coffee Lease.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

In mei lanceerde Lelit twee limited editions van de MaraX en Bianca. Voor KTC is dit een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met sales director Cristina Uzzi.