Recept: Marco Beverage POUR’D x Monin Cloudy Lemonade
Advertorial

Recept: Marco Beverage POUR’D x Monin Cloudy Lemonade

Marco Beverage Systems komt met een nieuw watersysteem speciaal voor het maken van koude dranken en concentraten. IJskoffie, limonades en ijsthee van de tap: met POUR’D kom je als horecaondermer de zomer wel héél gemakkelijk door.

De POUR’D is de nieuwste telg in de familie van Marco Beverage Systems, die vooruitstrevende water- en koffiesystemen voor de horeca ontwikkelt. De POUR’D is een multifunctionele dispenser. die, netjes weggewerkt in de bar, geschikt is voor het oplossen van concentraten en siropen met koud of bruisend water. Met een optionele waterboiler kun je met het systeem ook heet water tappen. Dat maakt de POUR’D niet alleen geschikt voor het maken van zomerse dranken zoals ijskoffie, frappés en bruisende limonades, maar ook voor thee en koffie. 

Marco beverage systems Pour'd

Multifunctioneel

“Daarmee geven we gehoor aan de vraag van onze klanten naar multifunctionele dranksystemen,” legt Marco’s hoofd marketing Gemma Kiernan uit. “Ondernemers zijn op zoek naar nieuwe manieren om hun drankkaart efficiënter en winstgevender te maken.” Daarom is het nieuwe waterdispensersysteem is volgens haar een uitkomst voor horeca-ondernemers, die makkelijk en snel een grote variëteit aan dranken op tafel willen zetten. Ook luxe limonades, die voorheen misschien te veel tijd vergde. “Met de POUR’D hoef je niet meer op en neer naar de koelkast of ‘s ochtends je eigen concentraten te mixen.” 

Probeer het zelf uit met deze Cloudy Lemonade, een recept dat Marco samen met het siropenmerk Monin ontwikkelde. Zo makkelijk kan een mooi drankje op de kaart zijn!

Recept

Benodigdheden

POUR’D watersysteem van Marco Beverages / 30ml MONIN Cloudy Lemonade  / 15 ml MONIN Pink Grapefruit Syrup / takje munt / ijsblokjes

Bereiding

  1. Vul een hoog glas met ijs en een takje munt
  2. Schenk 30 ml MONIN Cloudy Lemonade 
  3. Schenk er 300 ml bruisend water op van de POUR’D tap 
  4. Top af met 15 ml MONIN Pink Grapefruit Syrup 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!

De Italiaanse Cimbali Group staat met hun prachtige espressomachines op The Amsterdam Coffee Festival. We spraken met Sales Director Josep Feixa over de toekomst van de koffiebranche.