Blogpost -Solis Espressomachine barista triple heat

Solis espressomachine is Zwitserse krachtpatser

Met de nieuwe Barista Triple Heat Solis espressomachine zet je eenvoudig, goed én snel thuis jouw favoriete koffie. Een krachtige espressomachine, die het dankzij de meerdere boilers mogelijk maakt om koffie te zetten én tegelijkertijd melk op te schuimen. En aan dit alles hangt in verhouding een zeer betaalbaar prijskaartje van 1.599,90 euro!
Deze Solis espressomachine is verder van alle gemakken voorzien. Denk aan programmeerbare waterhoeveelheid, uitneembare tamper, instelbare temperatuurregeling en LCD-display met uitgebreid menu.

Hollandse trots

Dion van Heck, dé man bij Solis Nederland, is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Solis Barista Triple Heat machine. “De basis voor een goede machine lag er al, we zijn gaan doorontwikkelen en wilde met name het gebruiksgemak nog verder verbeteren. Zo kan de Solis espressomachine nu met gemak door de consument zelf volledig ontkalkt worden. Voorheen moest men hiervoor naar een specialist. Dat scheelt toch snel zo een 200 euro per servicebeurt.”  aldus Dion. De scherpe prijs van de machine is mede te danken aan de grote productie en het gebruik van veel RVS materialen. “De wat traditionele merken maakten eigenlijk altijd gebruik van materialen als koper of messing. Relatief duur ten opzichte van RVS. Ook zij stappen langzaam over op RVS materialen, wij hebben het voordeel dat we hier al lang geleden mee begonnen zijn.” zegt Dion.

Technische snufjes

Het Triple Heat Systeem van de Solis espressomachine zorgt voor een constant verwarmde stoomboiler en zetgroep. Ook is de nieuwe Solis met zijn meerdere boilers en pompen krachtig genoeg om tegelijkertijd melk op op te schuimen en espresso te zetten. De PID-temperatuurregelaar zorgt met zijn elektronische temperatuurregeling voor een tot 1° graden exacte watertemperatuur De espresso wordt hierdoor altijd op dezelfde temperatuur gezet met als resultaat een meer consistente smaak.

Scherpe actie! In december en januari bij aanschaf van deze Solis espressomachine een Solis Caffissima IQ Digital Type 1612 t.w.v. 299,- cadeau!

Oost, west, thuis best

De machine is uiterst geschikt voor de thuisgebruiker, die een kwalitatief zeer goede machine wil, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen. En met zijn gebruiksgemak is het ook een goed instapmodel voor iemand die overstapt van vol- naar halfautomaat. De Solis Barista Triple Heat overbrugt het gat tussen de goedkopere en zeer dure machines zonder concessies te doen. Een echte krachtpatser voor een zachte prijs.
Prijs € 1.599,90
Meer info via solisonline.nl

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Haarlemse Taru Coffee Studio zette Lucas een Orea V3 MK3 met een gewassen gesha uit Guatemala. 

De koffiecultuur wordt vaak beschreven aan de hand van ‘golven’. Een van de bekendste is third wave coffee, maar wat betekent die term?

Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, dit cookie dough ijs recept is lekker én maak je eenvoudig zelf!