Brander1 by Bocca

Bocca lanceert Brander1: koffie voor thuis

Na een jaar thuiswerken, vindt koffiebranderij Bocca het hoog tijd voor betere kwaliteit koffie in de kop. Zie daar het nieuwe merk Brander1 by Bocca.

De specialty coffee-branderij van de eerste orde wil met het nieuwe merk Brander1 by Bocca iedereen voorzien van goede koffie. “Nu we zo veel mogelijk vanuit huis moeten werken en de economie op zijn kop staat, vinden wij het hoog tijd om juist in Nederland iets te bieden. Hele goede bonen voor een prijs die goed bij de tijd past”, vertelt oprichter Menno Simons.

Brander1 by Bocca: twee blends 

Bocca voegt twee verschillende Brander1-blends toe aan haar assortiment: de House Blend en de Espresso Blend. De House Blend is een toegankelijke espresso met een gebalanceerde medium branding en een ronde smaak met zoete tonen van chocolade. De Espresso Blend heeft een donkerdere branding en is een mooie balans tussen romig zoete en bittere smaken, met een vleugje karamel. Voor diegenen die het zichzelf écht makkelijk willen maken, zijn er biologisch afbreekbare capsules beschikbaar van beide blends. Cupjes vloeibare troost voor de thuiswerker!

Bocca

Twintig jaar geleden werd koffiebranderij Bocca opgericht door Menno Simons. De branderij in Dronten was een van de eerste spelers op het gebied van specialty coffee. Bocca heeft ook een eigen espressobar in de Amsterdamse Kerkstraat, waar trainingen en workshops gegeven worden. De koffie wordt zelf ingekocht via Trabocca.

Prijs € 9,35 voor 450 gram 

Lees ook het interview met Menno Simons.

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Theeboek van Veerle Stoffels leer je alles over thee. Van theesoorten tot recepten, zoals het lenterecept aardbeien met matcha latte. 

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!