Spotter Coffee

Drie nieuwe cold brew koffies voor Spotter Coffee

Met tropische temperaturen is een koud gebrouwen koffie een welkome traktatie. Cold brew koffiemerk Spotter Coffee lanceert drie nieuwe smaken. 

Sinds zijn eerste slok in 2017 in Sydney is eigenaar Chris Veldt in de ban van cold brew koffie. “Dat je zulke mooie en frisse smaken uit koud gebrouwen koffie kan halen, zonder enige toevoeging, verbaasde mij”, vertelt Chris. Bij thuiskomst ging hij zelf aan de slag. De afgelopen twee jaar met de twee verschillende smaken naturel en karamel. Het assortiment is nu vernieuwd met drie nieuwe smaken: Suburbia (Guatemala), The Park (Ethiopië) en Downtown (India en Indonesië). “De Suburbia lijkt het meest op onze oude Spotter Coffee Naturel en bevat smaaktonen van chocolade. The Park is heel fruitig en de Downtown heeft een volle smaak met een pittig accent”, vertelt Chris. Voor ieder wat wils.

Cold brew

Cold brew koffie is al jaren populair in onder andere de Verenigde Staten, Azië en Australië . “We zien de afgelopen jaren dat er ook in Nederland steeds vaker over cold brew koffie wordt geschreven en dat een groeiend aantal koffietentjes en supermarkten het verkopen.’’ Cold brew koffie wordt gemaakt door gemalen koffiebonen en koud water urenlang samen in een afgesloten tank te laten extraheren. Bij het maken van cold brew koffie kun je spelen met de koffiebonen, branding, de verhouding koffie/water en tijd. 

Spotter Coffee in jouw zaak serveren? Kijk op spottercoffee.nl
Prijs per flesje € 2.49

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!

De Italiaanse Cimbali Group staat met hun prachtige espressomachines op The Amsterdam Coffee Festival. We spraken met Sales Director Josep Feixa over de toekomst van de koffiebranche.