Spotter Coffee

Drie nieuwe cold brew koffies voor Spotter Coffee

Met tropische temperaturen is een koud gebrouwen koffie een welkome traktatie. Cold brew koffiemerk Spotter Coffee lanceert drie nieuwe smaken. 

Sinds zijn eerste slok in 2017 in Sydney is eigenaar Chris Veldt in de ban van cold brew koffie. “Dat je zulke mooie en frisse smaken uit koud gebrouwen koffie kan halen, zonder enige toevoeging, verbaasde mij”, vertelt Chris. Bij thuiskomst ging hij zelf aan de slag. De afgelopen twee jaar met de twee verschillende smaken naturel en karamel. Het assortiment is nu vernieuwd met drie nieuwe smaken: Suburbia (Guatemala), The Park (Ethiopië) en Downtown (India en Indonesië). “De Suburbia lijkt het meest op onze oude Spotter Coffee Naturel en bevat smaaktonen van chocolade. The Park is heel fruitig en de Downtown heeft een volle smaak met een pittig accent”, vertelt Chris. Voor ieder wat wils.

Cold brew

Cold brew koffie is al jaren populair in onder andere de Verenigde Staten, Azië en Australië . “We zien de afgelopen jaren dat er ook in Nederland steeds vaker over cold brew koffie wordt geschreven en dat een groeiend aantal koffietentjes en supermarkten het verkopen.’’ Cold brew koffie wordt gemaakt door gemalen koffiebonen en koud water urenlang samen in een afgesloten tank te laten extraheren. Bij het maken van cold brew koffie kun je spelen met de koffiebonen, branding, de verhouding koffie/water en tijd. 

Spotter Coffee in jouw zaak serveren? Kijk op spottercoffee.nl
Prijs per flesje € 2.49

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Thuis of onderweg zonder stroom een echte espresso zetten was tot voor kort niet zo eenvoudig met de 9Barista.

Van lattes tot cocktails en desserts, door zijn kruidige karakter is chai divers in gebruik. Maar wat is chai en waar komt het vandaan?

Van 17 t/m 20 november vindt het World Latte Art Championship 2023 plaats in Taipei. Kaspar Tammjärv vertegenwoordigt Nederland op het wereldpodium.