online redactie stagiair

Ben jij onze nieuwe redactie stagiair?

Wij zijn op zoek naar een redactie stagiair!

 

Leergierig mediawonder
Houd je van mooie koffie, verfijnde thee en extreem goede chocolade?
Ben je doortastend, vindingrijk, creatief en positief?
Heb je kennis van zowel print als online redactie?

Dan is een stage bij koffieTcacao wellicht iets voor jou!
Voor redactionele ondersteuning van het koffieTcacao platform met het magazine, de website en sociale media kanalen zijn wij vanaf september 2021 op zoek naar een stagiair die ons voor een periode van +/- 6 maanden komt versterken op het gezellige kantoor in Rotterdam.

Wat ga je doen?
Je werkt van A tot Z mee aan het magazine, schrijft artikelen voor de website, houdt onze social media dagelijks enthousiast bij en we kunnen rekenen op je frisse input tijdens de brainstorms voor de verschillende edities en overige communicatieprojecten waar we aan werken.

Hoe sleep ‘m in de wacht?
Zit jij in het derde of vierde jaar van een studie Journalistiek, Communicatie of Media en heb jij interesse om als redactie stagiair bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een korte motivatiebrief met je CV en een idee voor koffieTcacao naar redactie@koffietcacao.nl.
Tot op de koffie!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Haarlemse Taru Coffee Studio zette Lucas een Orea V3 MK3 met een gewassen gesha uit Guatemala. 

De koffiecultuur wordt vaak beschreven aan de hand van ‘golven’. Een van de bekendste is third wave coffee, maar wat betekent die term?

Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, dit cookie dough ijs recept is lekker én maak je eenvoudig zelf!