online redactie stagiair

Ben jij onze nieuwe redactie stagiair?

Wij zijn op zoek naar een redactie stagiair!

 

Leergierig mediawonder
Houd je van mooie koffie, verfijnde thee en extreem goede chocolade?
Ben je doortastend, vindingrijk, creatief en positief?
Heb je kennis van zowel print als online redactie?

Dan is een stage bij koffieTcacao wellicht iets voor jou!
Voor redactionele ondersteuning van het koffieTcacao platform met het magazine, de website en sociale media kanalen zijn wij vanaf september 2021 op zoek naar een stagiair die ons voor een periode van +/- 6 maanden komt versterken op het gezellige kantoor in Rotterdam.

Wat ga je doen?
Je werkt van A tot Z mee aan het magazine, schrijft artikelen voor de website, houdt onze social media dagelijks enthousiast bij en we kunnen rekenen op je frisse input tijdens de brainstorms voor de verschillende edities en overige communicatieprojecten waar we aan werken.

Hoe sleep ‘m in de wacht?
Zit jij in het derde of vierde jaar van een studie Journalistiek, Communicatie of Media en heb jij interesse om als redactie stagiair bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een korte motivatiebrief met je CV en een idee voor koffieTcacao naar redactie@koffietcacao.nl.
Tot op de koffie!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.