Steam Waverz: Love on a cup

Steam Waverz: papieren kunstwerkjes die je op je kopje warme thee, koffie of chocolademelk zet en die tot leven komen door de stoom die van je drankje afkomt. Verwonder je over het betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie, thee of chocolademelk een feestje maakt. Fijn geïllustreerde Love Birds in rijke kleuren fladderen boven je kopje. Of kies jij voor het kussend paartje in Delfts blauw? Geniet van hun verhalen die tot leven komen boven een kop thee of koffie.
Steam Waverz is een concept van Angeliek Caelen
Een verpakking bevat 10 herbruikbare Steam Waverz in 5 verschillende kleurencombinaties.


Prijs per doosje met 10 Steam Waverz: € 9,95
Meer info: SteamWaverz.nl


Wil je naast dit artikel ook de nieuwste artikelen lezen in koffieTcacao magazine? Klik hier voor een abonnement!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Kan jouw moeder, vrouw of vriendin geen dag zonder koffie? Als koffiefanaat vallen deze Moederdag cadeaus dan zeker in de smaak.

De traditionele versie van deze Griekse taart (Karydopita) is vrij machtig, maar deze versie met koffie, is een stuk lichter. Aan de (be)slag!

De Eenhoorn is het enige bedrijf dat de thee van madame Tseng in Nederland verkoopt. Oprichter Binet Brasser deelt haar La Maison des Trois Thés-favorieten en een verfrissend ijssthee recept.