theecocktails door tess posthumus

Theecocktails door Tess Posthumus – andere koek

Deze zomer maak je zelf verrassende en verfrissende theecocktails en mocktails! In de rubriek ‘andere koek’ in KTC15 vind je vijf heerlijke theecocktails door Tess Posthumus op basis van Dilmah thee.

In theecocktails door Tess Posthumus: een Lively Lime Longdrink, een Jasmine Green Tea, een Ceylon Sidecar, een Sansorino en een Minty Mule. De Minty Mule geven we je kado, de rest vind je in KTC15.

 

Theecocktails door Tess Posthumus: Minty Mule

Ingrediënten
145 ml Dilmah Gentle Minty Green Tea / 20 ml vers limoensap / 15 ml Monin gembersiroop / ijsblokjes om op te serveren
Garnering
1 schijfje verse gember/ 1 takje verse munt / 1 kort rietje
Bereiding

  • Zet de thee met water van 75°C, gedurende 2 minuten
  • Haal het theezakje uit het water en laat afkoelen
  • Giet het over in de met ijs gevulde cocktailshaker en shake de thee mee met de rest van de ingrediënten
  • Zeef in een metalen beker of glas, gevuld met ijsblokjes
  • Garneer met de munt, gember en het rietje
Je vindt de recepten van de andere vier theecocktails door Tess Posthumus in KTC15.
Verkrijgbaar bij tijdschriftspeciaalzaken in NL en BE en bij 75 Albert Heijns.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Haarlemse Taru Coffee Studio zette Lucas een Orea V3 MK3 met een gewassen gesha uit Guatemala. 

De koffiecultuur wordt vaak beschreven aan de hand van ‘golven’. Een van de bekendste is third wave coffee, maar wat betekent die term?

Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, dit cookie dough ijs recept is lekker én maak je eenvoudig zelf!