theecocktails

Theecocktails: Chester Liao maakt een Rosa Mimosa

Wijnsommelier, bartender, barista en theesommelier zijn inmiddels ingebrugerde functies in de hospitality. Maar een teabarista of een tea-mixologist, dat is toch wel next level. Chester liao, trainer bij teatalk academy taiwan, mixt al jaren zijn theekennis met die over cocktails. In koffietcacao 35 vertelt hij hoe wij thuis of in de zaak kunnen uitpakken met theecocktails. In onderstaande video-tutorial legt hij uit hoe je een rosa mimosa maakt.

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

KTC50 SPB

KTC magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

Wat betekent het als een product het Fairtrade-keurmerk draagt? 4 vragen over Fairtrade beantwoord.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

In mei lanceerde Lelit twee limited editions van de MaraX en Bianca. Voor KTC is dit een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met sales director Cristina Uzzi.