theecocktails

Theecocktails: Chester Liao maakt een Rosa Mimosa

Wijnsommelier, bartender, barista en theesommelier zijn inmiddels ingebrugerde functies in de hospitality. Maar een teabarista of een tea-mixologist, dat is toch wel next level. Chester liao, trainer bij teatalk academy taiwan, mixt al jaren zijn theekennis met die over cocktails. In koffietcacao 35 vertelt hij hoe wij thuis of in de zaak kunnen uitpakken met theecocktails. In onderstaande video-tutorial legt hij uit hoe je een rosa mimosa maakt.

 

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië, maar inmiddels wordt koffie wereldwijd verbouwd. Ontdek waar koffie vandaan komt en wat dit betekent voor de smaak.

Met deze non-alcoholische Valentijnscocktail schenk je jouw partner extra veel liefde op deze romantische dag.

De Ceado koffiemolen is geschikt voor zowel espresso- als filtermaling en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: traditioneel maar ook als single dosing. Wij doen de test.