Thees – Antwerpen

 

Vanuit een passie voor gezonde voeding stortte Katleen Adriaensen zich een paar jaar geleden in de wereld van de thee. Na het volgen van een cursus theesommelier bij Ann Vansteenkiste werd het proeven en ontdekken van thee iets dat ze zoveel mogelijk wilde delen met andere mensen.

In 2012 startte ze een theewebshop. Kort daarna kocht ze in Nederland een kleine caravan, knapte deze op om er als theecaravan verschillende markten en evenementen mee af te schuimen. Een theesalon kon niet uitblijven en begin dit jaar opende ze niet ver van het centrum van Antwerpen samen met Karolien de Beck van Yoga Zuid een thee- en yoga-studio.

Houten theetoog

Katleen: “Het zijn twee aparte ruimtes waarbij ik de thee verzorg en Karolien de yogalessen geeft. We vullen elkaar perfect aan. Qua inrichting heb ik gebruik gemaakt van natuurlijke, eenvoudige materialen. De houten thee-toog maakten we zelf. Tafeltjes en stoeltjes zijn een mooie mix van vintage en nieuw. Het past goed bij het assortiment dat ik aanbied. Bij thee gaat het voor mij om puur, eerlijk en zo eenvoudig mogelijk. Dat verkoop ik dan ook in mijn theeshopje; biologische losse thee, met zorg samen-gesteld door de beste theemeesters van België en Nederland. Niet alleen echte thee, maar ook heerlijke blends zoals citroengras met munt, jasmijn, lavendel of kamille en spirulina, chlorella of maca met guarana. Je kunt daar ter plekke van genieten in de shop met een homemade glutenvrij gebakje van Murni. Je kunt de thee uiteraard ook in een zakje mee naar huis nemen.”
Thees.be straalt no-nonsense uit. Het is 
een kleine salon waar Katleen met liefde 
en kennis de theeën laat ruiken, proeven en ervaren. Haar klanten zijn voor-al mensen die bewust leven en begaan zijn met hun gezondheid (de suiker en koekjes blijven op-merkelijk vaak liggen). Katleen: “Het drinken van mooie thee geeft je immuun-systeem een boost, ondersteunt de afslanking en werkt zowel kalmerend als opwekkend”.


Thees
Mechelsesteenweg 161 | Antwerpen, België
thees.be

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT