Café Intención koffiepakket
ADVERTORIAL

WIN: Café Intención koffiepakket met vakantiemok

Om de vernieuwde koffieverpakkingen van Café Intención te vieren, mogen we vijf pakketten weggeven met koffie naar keuze en twee mooie vakantiemokken. Doe snel mee en win een Café Intención koffiepakket! 

Opvallend waren de gele verpakkingen van Café Intención al, maar met nog meer informatie over de herkomst van de koffie en de smaakaanduidingen op de achterzijde schitteren ze nu net een klein beetje meer in het supermarktschap. Via een unieke Fairtrade-code op de aluminiumvrije verpakkingen kun je achterhalen bij welke boerencoöperaties in Peru en Honduras de koffiebonen van Café Intención vandaan komen.

De nieuwe smaakomschrijvingen maken daarbij de keuze voor welke koffie het beste bij jou past nog makkelijker. Het biologische koffiemerk breidt steeds verder uit met nieuwe smaken, met onder andere nieuwkomer Café Intención Fuerte. In het najaar verschijnt de volle, krachtige filterkoffie in de schappen. 

Duurzamere koffiewereld

De koffies van Café Intención worden gebrand door koffiebranderij J.J. Darboven. Sinds 1993 een internationale pionier in het branden van biologische koffies met een Fairtrade keurmerk. Onder het motto ‘goeie koffie, goeie zaak’ draagt het koffiemerk graag een steentje bij aan een betere koffiewereld.

Dit gebeurt onder andere met het project H.E.L.P. (Honduras Education Life Project). Met partner Olam Coffee ondersteunt het bedrijf 600 koffieboeren bij de langdurige verbetering van hun productie- en levensomstandigheden.

Winnen

Benieuwd naar de biologische koffie van Café Intención? Doe mee aan de actie en win een Café Intención koffiepakket met koffie naar keuze en twee vakantiemokken met Peruaanse print. De mokken zijn van tarwestro, licht en daarom ideaal voor op vakantie! Je kunt kiezen uit twee pakken met 250 gram gemalen filterkoffie of één pak met 500 gram espressobonen mild of krachtig.

Mail ons je koffievoorkeur én geef toestemming om onze nieuwsbrief te ontvangen via de button. Winnaars krijgen voor 1 augustus bericht.

MAIL & WIN

Bekijk meer informatie, koffierecepten en herkomstverhalen op cafeintencion.nl

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT

Het beste van KTC in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

LAATSTE NIEUWS

In het Theeboek van Veerle Stoffels leer je alles over thee. Van theesoorten tot recepten, zoals het lenterecept aardbeien met matcha latte. 

Arabica en Robusta zijn ‘s werelds bekendste koffiebonen die sterk van elkaar verschillen in smaak en cafeïnegehalte. Ontdek meer verschillen en de herkomst van deze koffiebonen.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!